Elle vam poklanja ekskluzivne ART OF TANNING Afrodita Professional proizvode

07.08.2020.

... ako se pretplatite na Elle! Postanite Elle godišnji pretplatnik jer prva 4 broja darujemo i šaljemo na kućnu adresu! Uz to, poklanjamo vam i VIP dar – neodoljive proizvode za sunčanje ART OF TANNING Afrodita Professional. Požurite jer prvih 10 pretplatnika osvaja VIP poklon!

… ako se pretplatite na Elle! Postanite Elle godišnji pretplatnik jer prva 4 broja darujemo i šaljemo na kućnu adresu! Uz to, poklanjamo vam i VIP dar – neodoljive proizvode za sunčanje ART OF TANNING Afrodita Professional. Požurite jer prvih 10 pretplatnika osvaja VIP poklon!

Čitajte Elle 365 dana u godini! Pretplatite se na tiskano izdanje Ellea i darovat ćemo vam ekskluzivan paket ART OF TANNING proizvoda Afrodita Professional (vrijednost dara 280 kuna). Uz to, prva četiri Ellea poklanjamo i šaljemo na kućni prag!

Nova kolekcija ART OF TANNING proizvoda Afrodita Professional za postizanje preplanulog izgleda. 𝐇𝐞𝐥𝐥𝐨, 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐞r marmelada za tijelo za brže i intenzivnije postizanje dugotrajno preplanulog tena pomoću sunčevih zraka i s prekrasnim zlatnim pigmentima za blistav izgled kože. Hello, Summer Glow maglica za lice i tijelo s mirisom sunčanog manga i zlatnim pigmentima za ‚vau‘ efekt te intenzivno navlaženu kožu. Hello, Summer pjena za čišćenje lica i tijela njeguje kožu i poboljšava dugotrajno očuvanje preplanulosti zahvaljujući iznimno nježnoj formulaciji.

Godišnja pretplata na Elle iznosi 280 kuna, a uključuje VIP dar – paket proizvoda ART OF TANNING (𝐇𝐞𝐥𝐥𝐨, 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐞r marmelada za tijelo, maglica za lice i tijelo, pjena za čišćenje lica i tijela) za prvih 10 pretplatnika i 12 brojeva Ellea (od čega su četiri broja gratis). Vrijednost VIP dara iznosi 280 kuna. Ponuda vrijedi do 20. kolovoza, stoga požurite!

Polugodišnja pretplata na Elle iznosi 150 kuna i uključuje 6 brojeva (30% popusta).

Aktivirajte pretplatu na tiskano izdanje na +385 1 63 00 817 ili slanjem e-maila na pretplata@adriamediazg.hr

NOVO! Čitajte Elle i u digitalnom izdanju, pojedinačno ili u obliku pretplate. Više doznajte ovdje.

Pročitajte i...

Pripremite se za modno događanje jeseni – ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu!

Jesenski Elle Boutique 2020. stiže u Zagreb 07. studenog u sasvim novom ruhu. Pod parolom Moda i glazba se vole – zajedno za Hrvatski glazbeni zavod, održat će se Elleovo modno događanje koje okuplja neke od najboljih domaćih dizajnera pod sloganima #stopostohrvatskidizajn #zajednozamodu #zajednozahrvatskiglazbenizavod. Pridružite nam se i otkrijte najnovije kolekcije po promotivnim cijenama!

Jeste li pročitali kolovoški Elle u digitalnom izdanju?

Čitajte Elle i u digitalnom formatu! Vaš omiljeni magazin možete naručiti online i čitati ga u elektronskom obliku, pojedinačno ili putem pretplate. Jednostavno i sigurno kroz par klikova ‚dođite‘ do omiljenog Elle sadržaja

Eksluzivno: potražite ljetni paket Elle s narukvicom Borboleta na kioscima

Jednostavne a efektne, Borboleta narukvice hit su i ovog ljeta! Prepoznatljiv leptir na svilenom koncu je i stilski odabir broj jedan magazina Elle. Stoga potražite ekskluzivno izdanje Elle x narukvica Borboleta po cijeni od 59,90 kuna na kioscima od 20. srpnja

Elle & Borboleta: potražite ekskluzivan ljetni paket s Borboleta narukvicom

Ne propustite ekskluzivan ljetni paket časopisa Elle s narukvicom by Borboleta koji je upravo stigao na kioske! Odaberite između dva modela: klasičnu kombinaciju - leptir u zlatnoj boji na crnom koncu ili ljetnu verziju - leptir u plavoj boji na plavom koncu, s ugraviranim logom vašeg omiljenog časopisa. Jedinstveno izdanje Elle x Borboleta paketa s narukvicom po cijeni od 59,90 kuna potražite na svim kioscima od danas! I požurite jer količine su ograničene!

Villa Sandi prosecco za ljetne užitke

Najpoznatiji proizvođač prosecca, vinarija Villa Sandi nalazi se sjeverno od Venecije gdje je područje poznato po talijanskom pjenušavom vinu, a uz vrhunsku ponudu vina, Villa Sandi vinarija poznata je i po mnogim kulturnim poveznicama s regijom Veneto.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

▲ Povratak na vrh