Ghetaldus optika u novom desetljeću izašla Van okvira

30.04.2020.

Nova lica, novi vizualni identitet, neka nova pravila… Nova godina za GHETALDUS Optiku, uistinu je rezultirala valom promjena koje nisu mogle ostati neprimjećene.

Suradnja modnog dvojca KLISAB i Ghetaldusa svakako je događaj koji je snažno obilježio početak 2020. godine, a našu vlastitu marku Ghetaldus osvježio nekim novim modelima dioptrijskih i sunčanih naočala.

Suradnja optičkog diva i modnih dizajnera nove generacije zapravo je tek uvod u ono što nas očekuje ove godine, ali i u budućnosti. Zahvalni onima koji su godinama uz nas, odlučili smo pružiti nešto novo i onima koji svoju tradiciju tek stvaraju.

Novim vizualnim identitetom Gethaldus je napravio iskorak prema “premium generic” dizajnu koji će mu omogućiti jasnu, jednostavnu i konzistentnu komunikaciju na svim suvremenim komunikacijskim platformama, te u svim statičnim i video formatima. Nepredvidivost, a opet konzistentnost brandinga koju donosi osvježeni Ghetaldusov vizualni identitet razvijen je kako bi osnažio poziciju Ghetaldusa kao modnog, ali istovremeno i kao vodećeg trgovačkog branda.

Uz naš vlastiti brand KLISABzaGhetaldus na policama naših optika od ovog proljeća se nalaze i novi modeli sunčanih naočala. Naime, uz dioptrijske okvire vlastite marke GHETALDUS i GHETALDUS LUXE ponudu širimo također vlastitom markom GHETALDUS SUN koja će svojim modelima sunčanih naočala zadovoljiti potrebe čak i onih najizbirljivijih.

Ono na što smo zasigurno jednako ponosni je i online poslovnica Ghetaldus optike, točnije naš webshop koji se pozicionirao kao broj jedan online destinacija za shopping iz udobnosti vlastitog doma. Rastite s nama, ako već niste i pridružite se ovom „valu“ svjetskih trendova, te u samo 3 klika osigurajte najbolje modele sunčanih naočala poznatih svjetskih dizajnera.

Jednoj od sretnih čitateljica smo upravo odlučili pokloniti retro model sunčanih naočala MURA u smeđoj boji, iz kolekcije KLISAB za Ghetaldus.

Cijela kolekcija naočala KLISABzaGhetaldus svojom pomaknutom suvremenosti donijela je sasvim novi karakter prožet jednostavnom paletom tonova boja. Jedinstvene i moderne. Boja okvira – havana smeđa je već godinama broj jedan izbor za okvir koji želite nositi tijekom svih godišnjih doba. Tamno sive leće će vas zaštiti od pogleda znatiželjnih, a lančić koji su dizajnirali KLISAB dečki je dodatak svakoj modnoj kombinaciji. Ove godine sve što od nakita trebate imati je svakako lančić na naočalama, jer bez njega je svaki model nepotpun.

Tekst i fotografije: Press

Pročitajte i...

izipizi split

Naočale IZIPIZI stigle u sunčani Split

Konačno je i 'sunčani lipi cvit Mediterana', grad u kojem su sunčane naočale neizostavan modni dodatak i pokazatelj odličnog stila njegovih građana, dobio svoj IZIPIZI store

KLISAB ima novu kolekciju za proljeće 2021. i želimo - SVE!

Dobitnici ELLE Style Awards 2020. za Najbolji dizajn accessoirea, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, kreatori brenda KLISAB, predstavili su totalno chic kolekciju u kojoj želimo provesti proljeće

Pomaknuta klasika: 7 komada koji čine bazu (odvažne) elegantne garderobe

Drugačiji pogled na kaput u neutralnim tonovima, baloner, malu crnu haljinu...

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Dnevni ritam Eme Luketin uz Izipizi naočale

Suvremen način života koji danas svi živimo zahtjeva od nas dugotrajni boravak pred raznim ekranima, koji su naša neizbježna svakodnevica. Teško se od njih odvojiti, na poslu smo na laptopima, kad dođemo doma palimo televiziju, a cijelo to vrijeme prate nas i mobiteli koje ne ispuštamo iz ruku.

▲ Povratak na vrh