Heidi Klum predstavlja kolekciju pristupačne mode

10.08.2017.

#LETSWOW – Lidl i Heidi Klum predstavljaju globalnu suradnju na Tjednu mode u New Yorku

„Heidi & The City“ tema je prve zajedničke kolekcije Heidi Klum i Lidla. Početak ove globalne suradnje obilježit će se 7. rujna 2017. za vrijeme Njujorškog tjedna mode. Za Heidi Klum i Lidl bit će to svečano predstavljanje kolekcije na međunarodnom modnom eventu, dok će službeni početak prodaje „Esmara by Heidi Klum“ kolekcije biti 18. rujna 2017.

#LETSWOW New York
Heidi Klum i Lidl 7. rujna u New York Cityju otkrit će tajnu #LETSWOW kampanje pokrenute početkom kolovoza u 28 zemalja. Svečanom premijerom u New Yorku predstavit će suradnju svojom prvom zajedničkom kolekcijom. Na početku New York Fashion Week-a prvi će puta biti predstavljeni svi dijelovi kolekcije dostupni na međunarodnoj razini.

„Lidl se dosad nije povezivao s modom. To želimo promijeniti uz pomoć Heidi Klum kao kreativnim izvorom inspiracije i uspješnom dizajnericom. #LETSWOW je sinonim za zabavu u modi i pruža iznenađenja – kao i Lidl u svijetu mode“ – rekao je predsjednik Uprave Lidla Hrvatska, gospodin Boris Lozić.

New York je metropola u kojoj se rađaju i žive trendovi i više je od samog mjesta održavanja manifestacije. Za kolekciju „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“ njemačka je modna ikona inspiraciju našla u svom najdražem gradu.

Bogata izričajem baš kao Heidi Klum

Rezultat je itekako zadivljujući. Razigrana kao New York te bogata izričajem kao Heidi Klum, ova kolekcija nudi urbane trendove s „wow“ efektom: sakoi s leopard uzorkom i slatki topići, bomber jakne i super skinny traperice, nježna čipka i koža za rokerski izgled u plavoj i konjak boji. Svaki komad odjeće karakterizira dobra kvaliteta i cjenovni razred koji je tipičan za Lidl.

Foto: Press

Pročitajte i...

Kako izgleda beauty rutina Heidi Klum?

Nećete vjerovati čime čisti lice!

Top 5 trenutaka Victoria's Secret revija

Što se sve događalo tijekom godina?

Na njoj i stilske greške izgledaju dobro

Heidi Klum čak i u nespretno odabranom paru obuće izgleda senzacionalno

Heidi Klum savršeno nosi šljokičastu haljinu na pruge

Svjetlucava haljina u zanimljivim nijansama je odličan odabir

Pogledajte nezaboravne Halloween kostime Heidi Klum!

Svi s nestrpljenjem iščekujemo ovogodišnji Halloween party slavnog supermodela

Heidi Klum u dramatičnoj crvenoj haljini

Nitko ne nosi glamurozne Zac Posen haljine kao Heidi Klum

▲ Povratak na vrh