HIPPY GARDEN za Story: Butterfly naušnice za glamurozan ili bajkoviti look

04.08.2020.

U utorak, 4. kolovoza stiže novi Story dizajnerski artikl, a to su HIPPY GARDEN naušnice. Đurđica Vorkapić autorica je i dizajnerica koja stoji iza branda HIPPY GARDEN, a poznata je po tome što u svojim kreacijama i njihovoj prezentaciji uvijek ide korak dalje. Inovativna, ispred vremena a uvijek u duhu s pravom ženskom snagom. Za ovu godinu osmislila je posebno lijepe naušnice u obliku leptirovih krila.

Dva modela od crnog pleksija elegantno i upečatljivo stoje na svakom uhu. Lagane a upečatljive, visokog sjaja, zasjat će i uz vaše lice. Zoom konferencije i video pozivi sad mogu postati puno zanimljiviji uz ovako upečatljiv i raskošan accessoires. Nešto što se može kombinirati i za večernje i za dnevne kombinacije, pametna je investicija. Proizvod je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj. I ovaj artikl, kao i sve ostale, moći ćete naći u paketu Story + dizajnerski model za 59,90 kuna.

Tekst i fotografije: Promo

Pročitajte i...

Najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenom - Sensa Dan u parku Maksimir

Sensa Dan - održat će se u zagrebačkom Parku Maksimir, ovu nedjelju 20. rujna, od 10 do 19 sati!

Odlična zabava za velike i male ovaj vikend – Family Day u zagrebačkom parku Zrinjevac!

Koncerti, zabavno-plesni program, dječje predstave, edukativne radionice, sportske aktivnosti za velike i male – sve vas to čeka sutra, u subotu 19. rujna, na Family Dayu na Zrinjevcu u sklopu Europskog tjedna mobilnosti

Put do otkrivanja optimalne beauty rutine nikad nije bio lakši

Sanjate o personaliziranim uputama koje će vam otkriti točno koje proizvode morate uvrstiti u svoju beauty rutinu? Stručnjaci iz Farmacije imaju savršeno rješenje za vas.

Ne propustite Touch Me festival koji počinje već sutra!

Touch Me festival ove jeseni ponovno istražuje veze umjetnosti i znanosti

KATALOG PRIMA INTERIJERI 2020.

Doris i Luka pronašli inspiraciju u novom PRIMA interijeri katalogu

▲ Povratak na vrh