IKEA priprema Late Night Shopping dvije subote zaredom

08.12.2017.

Po prvi puta od otvorenja, robna kuća IKEA Zagreb u subotu 09. i 16. prosinca bit će otvorena do 23 sata navečer

Povodom Late Night Shoppinga, IKEA donosi brojne pogodnosti i zanimljive aktivnosti, od kojih će mnoge razveseliti i najmlađe članove obitelji.

Uz mogućnost beskamatnog plaćanja na 24 rata AmEx kreditnom karticom, tu su i posebne ponude od 18 do 23 sata. Među njima je sniženje od 20 posto na sav tekstil za dom i tepihe, ali i posebne ponude IKEA Fooda, poput mesne plate za četiri osobe od 99 kuna, koja će poslužiti kao dobra okrjepa u pauzi od kupovine.

Članovi IKEA FAMILY programa mogu ostvariti i 20 posto popusta na sve sofe, uključujući i one na razvlačenje – tako potrebite za iznenadne blagdanske goste. Ova posebna ponuda traje do 24. prosinca.

Svi članovi IKEA FAMILY programa koji se odluče na kupovinu božićnog drvca, koje možete pronaći ispred robne kuće, imat će dvostruki razlog za zadovoljstvo. Prekrasna drvca nordijske jele uzgojena su na poljoprivrednom gospodarstvu pored Križevaca, a pri plaćanju je dovoljno pokazati IKEA FAMILY karticu i osvojiti poklon bon u vrijednosti od 90 kuna za kupovinu u robnoj kući. Cijena drvaca visine do 170 cm iznosi 100 kuna, a onih viših 150 kuna.

U slučaju da još uvijek niste, član IKEA FAMILY programa možete postati prijavom na IKEA.com, a svoju narančastu karticu preuzeti prvim dolaskom u robnu kuću IKEA Zagreb.

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

Tom Dixon pripremio sjajnu kolekciju za Ikeu

Britanski dizajner Tom Dixon pripremio je kolekciju za Ikeu

Kako se Ikea odlučila okušati u unosnom poslu zvanom "modna suradnja"

Na nedavnoj konferenciji Fashion Tech Forum u Los Angelesu, Virgil Abloh i Henrik Most napokon su otkrili detalje projekta najavljenog još tokom ljeta kad su Abloh i Ikea prvi put su surađivali

Znate li da Ikea 'ide' u svemir?

Stilistica i suradnica hrvatskih izdanja časopisa Elle i Elle Decoration posjetila je “Ikea Democratic Design Days”

Kako će izgledati kultna Ikea vrećica u dizajnerskom ruhu?

Kreativni direktor popularnog brenda Off-White uvest će novosti u švedskom prodajnom lancu

▲ Povratak na vrh