Kampanja kao autoportret Helene Šopar Zadro

20.05.2020.

Helena Šopar Zadro u ulozi fotografa, modela i stilista predstavlja capsule kolekciju “Piece Of Hope” svog brenda SOPAR

Kako su neočekivane prilike onemogućile sestrama Heleni Šopar Zadro i Tamari Rebić snimanje SOPAR kampanje, sestre su se prilagodile. Helena, sa svojim dugogodišnjim iskustvom modela gdje je suradjivala s najvećim svjetskim fotografima, stilistima i makeup artistima, po prvi se puta upustila u sve pore modnog snimanja. Na snimanju SOPAR “capsule” kolekcije pod nazivom “Piece Of Hope” preuzela je ulogu fotografa, stilista i modela. Sa svježe opranom kosom i bez šminke pustila nas je u svoju svakodnevnicu u izolaciji te kampanju obilježila svojim autoportretima. Razna raspoloženja s kojima se nosi u vrijeme izolacije proteklih mjeseci režirala je povedena iskrenošću stvarnog života. Mekani plišani kombinezoni, veseli tonovi haljina, te njihov neizostavni ručni rad ce Vas odvesti bar na trenutak u svima željno isčekivano ljeto.
Novu SOPAR “capsule” kolekciju mozete naruciti na njihovom webu www.soparcollection.com
Tekst i fotografije: Promo

Pročitajte i...

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Ovo su vaši Safari lookovi s prošlotjednih ELLE Stilskih Vježbi

Tko je pobjedio u posljednjem styling izazovu?

Minimalistički pristup u novoj kolekciji vjenčanica domaćeg dizajna Lukabu

Dizajn modne kuće Lukabu prepoznatljiv je po eleganciji, perfektnim linijama, kvalitetnim materijalima i odmjerenom jednostavnošću

Back to shopping!

Napokon! Došlo je vrijeme da se vratimo jednoj od omiljenih aktivnosti – bezbrižnom shoppingu u City Centeru one

Muškarci i moda: Ante Vrban

Poznati zagrebački arhitekt uvijek je besprijekorno odjeven, čak i kad se sprema na gradilište. Bijela košulja njegov je omiljeni odjevni predmet, a dotjerani izgled pitanje životnog stava. Naime, Ante smatra da je stil itekako važna stavka jer puno toga otkriva o nečijem karakteru.

▲ Povratak na vrh