Ima li boljeg poklona za Valentinovo od nakita inspiriranog božicom zavodljivosti?

04.02.2021.

Dizajnerski nakit Peitho odiše bezvremenskim dizajnom, a nadahnut je klasičnom mitologijom...

Priča obitelji Pavličević započinje davne 1930. godine, kada su krenuli s proizvodnjom nakita. Danas, ova treća generacija majstora zlatara piše novo poglavlje. Odlučili su proizvesti vlastitu kolekciju nakita, onako kako je oni zamišljaju. Iz zagrebačke je radionice tako proizašao Peitho.

Inspiraciju za svoj dizajnerski nakit pronalaze u božici zavodljivosti, Peitho, koja je stajala rame uz rame pored Afrodite, božice ljubavi. Kada je Zeus stvorio Pandoru, prvu ženu, upravo je Peitho bila ta koja joj je na vrat stavila ogrlicu kako bi zavela svijet oko sebe.

Peitho već na prvi pogled odiše bezvremenskim dizajnom koji se savršeno uklapa u svaki stil moderne žene. Uz ovaj nakit, svaka žena može postati božica zavodljivosti. Kako bi nakit bio pristupačan cijenom, odabrano je srebro kao glavni materijal izrade.

Osim srebra, u procesu izrade se koriste i materijali poput oniksa, bisera i opsidijana. Zahvaljujući različitim kombinacijama materijala i uzoraka, u Peitho kutijicama je moguće pronaći modernost i jednostavnost uz tradiciju, luksuz i individualizam.

Komade iz kolekcije možete naći na Peitho webshopu te u Zagrebu na adresi Varičakova 18, gdje se nalazi zlatarna Pavličević.

Nakit se također može pronaći i na prodajnim mjestima u Splitu, Sinju i Virovitici. Sve dodatne informacije o brendu i drugim prodajnim lokacijama u Hrvatskoj nalaze se na službenoj stranici i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Obitelj zlatara s dugom tradicijom izrade nakita za razne brendove, odvažila se i kreirala svoj samostalni brend pod nazivom Peitho (www.peitho.hr). Riječ je o srebrnom nakitu u kombinaciji s različitim materijalima. Sav nakit se proizvodi prema visokim standardima kvalitete, uz zadržavanje cijena pristupačnih svima. 
Sami naziv Peitho je i ime grčke božice zavodljivosti. Naša misija je učiniti svaku ženu zavodljivom svaki dan, ne samo u posebnim prilikama. 

Fotografkinja: Karmen Poznić 

Modeli: Claudia Antičević i Martina Tomić

Makeup: Matea Beranek 

Kosa: Frizerski salon HAUBA

Pročitajte i...

nakit s inicijalima

Luksuzna abeceda: Ispišite svoje ime - nakitom

Trend koji nikada ne prolazi je nakit s inicijalima

zlatarna dodić

Mame zaslužuju najbolje - a mi znamo koji komad nakita bi ih zasigurno razveselio

Medaljon, biseri, narukvice s ugraviranim personaliziranim porukama pokloni su koji bi raznježili sve žene, a osobito mame

beyonce

Vrijeme je da pronađete onaj lančić sa svojim imenom. Jer Beyoncé tako kaže

Carrie ih je pretvorila u trend, Bey ih je digla na novu razinu

ogrlice

Kako nositi nanizane ogrlice po uzoru na fashionistice?

EmRata, Dua Lipa, Bella i Riri obožavaju kombiniranje različitih oglica, a jasno je i zašto: izgleda vrlo cool!

peitho

Poklanjamo vam dizajnerski nakit Peitho uz godišnju pretplatu na Elle!

Pretplatite se na Elle i poklanjamo vam dizajnerski nakit Peitho – srebrnu ogrlicu ili naušnice. Zablistajte uz ovaj modni detalj koji će svakoj ženi pružiti dozu elegancije i profinjenosti. Odaberite između ogrlice ili naušnica. Uz to, darujemo vam i prva 4 broja Ellea i šaljemo na kućnu adresu. Požurite jer prvih 10 pretplatnika osvaja ovaj VIP tretman by Elle

Legendarna dizajnerica nakita Elsa Peretti preminula u 80. godini

Dizajnerica, filantropkinja i bivši model autorica je nekih kultnih komada nakita

▲ Povratak na vrh