Od sada je moguće zagladiti bore i bez kirurških zahvata

05.09.2017.

Nagli tehnološki skok koji je doživio ultrazvuk u proteklih 10 godina rezultirao je stvaranjem nove metode koja je uzdrmala svijet estetike, a u korak sa svjetskim trendovima, i u Poliklinici Bagatin sada se može postići ono što se prije moglo postići samo kirurškim zahvatom

Radi se o najnovijem uređaju za lifting lica na hrvatskom tržištu nazvanom Renew lift. On omogućava nekirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata, dekoltea i tijela s gotovo jednakim rezultatima kakvi se dobivaju kirurškim zahvatom.

Ovaj hrvatski proizvod razvijao je tim od gotovo 30 domaćih i stranih stručnjaka – radiologa, inženjera, liječnika, strojara, dizajnera, pune dvije godine. Dug i temeljit pristup istraživanju i razvoju čini ovaj uređaj, zajedno s protokolom izvođenja tretmana, jedinstvenim na hrvatskom tržištu.

Dobrobiti ultrazvuka uvidjeli su već mnogi stručnjaci s područja anti ageinga diljem svijeta koji njime postižu fascinantne rezultate. Naime, po prvi puta se na prirodan način može tretirati SMAS tkivo, odnosno treći sloj tkiva lica koji ovija mišiće zadužene za ekspresiju lica.

Dugotrajni i postojani rezultati

Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) kontrolirano se zagrijava tkivo na određenoj dubini unutar vaše kože gdje dolazi do pokretanja regeneracijskog procesa. Prvi rezultati kod većine klijenata uočavaju se neposredno nakon tretmana, a krajnji rezultat vidljiv je do tri mjeseca od tretmana.

Velika je prednost ovog tretmana što mu rezultati traju od jedne do dvije godine (ovisno o problematici koja se tretira), a u većini je slučajeva dovoljan samo jedan tretman.

  • Potpuna eliminacija bora na čelu
  • Podizanje obrva za 3 – 4 mm
  • Popravljanje i učvršćivanje podočnjaka te proširenih pora
  • Podizanje obraza
  • Ublažavanje i/ili potpuna eliminacija nazolabijalnih bora
  • Zatezanje vrata
  • Zatezanje i eliminiranje podbratka
  • Zatezanje dekoltea

U Poliklinici Bagatin tretman izvode vrhunski liječnici, dermatolozi i kirurzi s odličnim poznavanjem anatomije lica koja je iznimno potrebna.

Cjelovit i individualan pristup svakom klijentu

Danas su neinvazivne opcije pomlađivanja raznolike i brojne te se nudi velik broj anti age tretmana koji zamjenjuju kirurške zahvate. U Poliklinici Bagatin bogatom paletom od preko 60 anti age tretmana možete popraviti teksturu, tonus i elastičnost kože, stimulirati stanične mehanizme odgovorne za obnovu tkiva, smanjiti pore, reducirati hiperpigmentaciju ili pak obrisati bore.

U Poliklinici Bagatin se tretmani redovito kombiniraju pa se preporuča prije svakog tretmana napraviti VISIA profesionalnu analiza kože lica, kojom se dobiva detaljan uvid u stanje i problematiku kože nakon čeag najmodernija tehnologija omogućava definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici Poliklinike Bagatin, na njihovoj Facebook stranici ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

 

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

Poliklinika Bagatin u Splitu

Dalmacija je dobila svoju novu destinaciju za ljepotu!

Poliklinika Bagatin predstavila je novu kampanju Laser centra

Vodeća hrvatska privatna poliklinika - Poliklinika Bagatin predstavila je novu kampanju svog Laser centra 'Lijepo samo na slici'

Poliklinika Bagatin i časopis Story daruju vrijedan makeover!

Poliklinika Bagatin, vodeća hrvatska poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju, u suradnji s časopisom Story daruje vrijedan beauty makeover

DNA analiza kože – nova jedinstvena usluga Poliklinike Bagatin

Jednako kao što određuju vašu visinu, boju očiju, kose, pigment kože, vaši geni imaju odlučujući faktor u tome kako će vaša koža starjeti

▲ Povratak na vrh