Popusti na najtraženije beauty tretmane, samo ovaj tjedan uz magazin Story

28.10.2020.

Pobrinite se za sebe i svoju ljepotu, ostvarite izgled kakav ste oduvijek htjeli, uz savjete koje vam donosi poseban prilog Story beauty intenziv, kojeg na 18 stranica možete pronaći u sklopu lifestyle tjednik Story.

Uz poseban prilog Story beauty intenziv, na dar dobivate i odabrane popuste do 40% na neke od najpoželjnijih beauty tretmana i dodatka prehrani.

Anti-age, noćni tretmani, shopping, tajne beauty online kupnje, novi rituali njege, i još mnoga toga otkrit ćete u ovom specijalu.

Detalje i inspiracije potražite u novom broju Storyja koji vam uz sve to donosi i mnoge druge zanimljive priče poput ekskluzivnog intervjua glumice Dore Fišter u kojem otvoreno priča o svom razvodu i životu nakon njega. Uz mnoge druge showbizz priče, tu je i priča o ljubavi koja traje već trideset godina, frontmena Opće opasnosti Pere Galića i njegove supruge Ivanke, intervju s Ginom Victoriom Damjanović i mnoge druge zanimljive priče.

Pročitajte i...

Što ćemo nositi u novoj sezoni?

Novi broj magazina Story vam donosi stilske favorite u bojama koje ćete obožavati

Novi broj Storyja donosi ekskluzivni editorijal s Lejlom Filipović

U novom broju časopisa Story možete otkriti vamp stranu Lejle Filipović, pročitati priču Marine Raguž, specijalizantice neurokirurgije te pronaći mnoštvo lifestyle tema

Novi broj Storyja donosi emotivne priče iz potresom razorenog područja

Dva dana nakon katastrofalnog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju te zatresao i ostatak Hrvatske, odnio ljudske živote te razorio tisuće domova, redakcija magazina Story bila je na mjestu događanja te vam u novom broju donosi ekskluzivne priče iz pogođenih područja, koje su u svima nama izazvale navalu emocija.

Dodijeljena Storyjeva srca uz nadu i optimizam

Ovogodišnji Story Hall of Fame unatoč svim nemilim događajima u 2020. uspio se održati no na jedan drugačiji način, potpuno u službi čitatelja, pratitelja i gledatelja brenda Story.

Slavimo život uz Story Hall of Fame 2020.

Ovogodišnji Story Hall of Fame unatoč svim nemilim događajima u 2020. ide dalje.

Kućni ogrtači dostojni filmskog seta

Svileni kućni ogrtači za glamurozni efekt kod kuće

▲ Povratak na vrh