Potražite svoj dar u novoj, siječanjskoj Sensi!

04.01.2021.

Magazin Sensa u suradnji s Melemom donosi vam divan dar za početak godine - Sensa planer za sve vaše posebne trenutke, doživljaje i važne datume u 2021. godini, koje ćete pamtiti po dobru

Pozitivne poruke i prekrasne ilustracije kojima je ispunjen planer, pratit će vas u svakom danu, a želja nam je da ga koristite za sve svoje najljepše želje i nadanja jer – ne zaboravite – #snagajeunama 

Inspirirajte se i uvodnim riječima glavne urednice Izabele Vrtar i potražite Sensu na svim kioscima te otkrijte koje vas još poslastice ovaj mjesec čekaju u novom broju!

Uživajte u putovanju

Početkom ove godine, svijet je ujedinjen u onome čemu se nada – zdravlju, miru i zajedništvu. Nada, ta energija koja se „provlači“ kroz sve nas, gotovo da je opipljiva, vidljiva je u našim očima, sjaji, vibrira… Želja je to za koju navijamo i zbog koje nastavljamo dalje. Svjetlo što tinja i koje se pojačava našim postupcima i akcijom usmjerenom u pravom smjeru. Iako je 2020. promijenila mnoge stvari u našim životima, jedna se stvar ni u ovoj godini nije izmijenila. A to je činjenica da je sve moguće. 

Jer uz sve neugodno i teško što nam je donijela 2020., u naslijeđe nam je donijela i mnoge vrijedne darove. Među njima i svijest o tome koliko je krhko naše postojanje – kako bismo osvijestili svetost svakoga dana, svake osobe koju biramo za društvo, svakog osjećaja potpunosti i autentičnosti. Donijela nam je vrijeme za sebe i priliku da se upitamo što nam je zaista važno, što nas pokreće iznutra, bez čega možemo, a čega se ne želimo odreći…

U 2021. godini želim vam osjećaj da je svaki zagrljaj koji dobijete snažniji i iskreniji no prije. Da se svaka lijepa riječ smjesti dublje i primi s više zahvalnosti i iskrenog osmijeha. Da vas maleni izrazi ljudskosti i empatije mijenjaju mnogo više no stotine stvari koje ste prikupljali tijekom godina. 

Želim vam „male stvari“. Dodir. Bliskost. Bivanje u trenutku. Ljubav. Podršku. Pjesmu. Knjigu. Rituale nakon kojih se osjećate kao da ste se vratili kući, druženje nakon kojeg ste preplavljeni osjećajem da je sve baš onako kako treba biti. 

Mi nismo zarobljenici situacije u kojoj smo se našli, mi smo kreatori svoje sadašnjosti i budućnosti. A prema tome cilju broji se svaki naš korak. Uživajte u putovanju!

Pročitajte i...

Najljepša hrvatska retreat oaza : 'Iž se osjeća i voli'

Naša omiljena destinacija na kojoj se tradicionalno održava Sensa Yoga Retreat, otok Iž u zadarskom arhipelagu, mnogo je više od turističkog bisera

Sensa Balance Yoga Retreat: Povezivanje sa ženskom energijom

Najljepši mjesec u godini rezervirajte za Sensa YOGA BALANCE RETREAT u hotelu Korinjak na prekrasnom otoku Ižu!

Zašto nam je škola za emocije sada potrebnija nego ikada

Novi broj Sense donosi intervju s duhovnim učiteljem Sadhguruem, veliko istraživanje o emocijama na temu što je važno muškarcima, a što ženama, detoks napitke po receptu dr. Lejle Kažinić Kreho, filozofsko-psihološku ideju o pravoj, konstantnoj ljubavi... i još mnogo toga pronađite u izdanju koji je na kioscima od petka 5. veljače!

Originalan poklon za sretne i ispunjene blagdane

Tražite savršen dar za blagdane po pristupačnoj cijeni? Sensa magazin možete nabaviti u limitiranom božićnom paketu od tri broja po cijeni od samo 39,90 kn!

Kako je bilo na 23. Sensa vikendu u Radisson Blu Resort & Spa hotelu u Splitu

Mnogo aha doživljaja, smijeha i novih uvida pratilo je jesenski Sensa vikend u hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu!

Dođite na 23. Sensa vikend u Split!

Od 23. do 25. listopada održava se Sensa vikend u Splitu, u hotelu sa četiri zvjezdice, sa zanimljivim programom u kojem ćete se susresti s omiljenim predavačima, ali upoznati i neke nove. Pridružite nam se u Radisson Blu Resort & Spa**** hotelu i probudite novu životnu energiju!

▲ Povratak na vrh