Projekt dm & Story „Pink Ribbon“ osigurao 57 tisuća kuna za KBC Zagreb i Udrugu P.I.N.K. Life

16.11.2020.

U petak, 13. studenog, predstavnici dm-a i Storyja uručili su donacijski ček udruzi P.I.N.K. life, donaciju od 57.112 kuna namijenjenih otplati kupljenog histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb i daljnjem radu Udruge.

Histeroskop je uređaj koji najnovijim i najsuvremenijim metodama odstranjuje sumnjive tvorbe na ginekološkim organima i time uvelike pomaže u kvalitetnijem i lakšem liječenju.

Donacija je ostvarena tijekom listopada u prodavaonicama dm-a u sklopu projekta Pink ribbon u koji se kupnjom odabranih proizvoda uključilo više od 48 tisuća građana. dm i partneri su za svaki kupljeni označeni proizvod donirali jednu kunu udruzi P.I.N.K. life.

„Ponosni smo što su se kupci dm-a u mjesecu borbe protiv raka dojke uključili u projekt i podržali rad udruge P.I.N.K. life. Edukativnim aktivnostima u sklopu projekta ukazali smo na važnost samopregleda i redovitih liječničkih pregleda u ranom otkrivanju i uspješnijem liječenju raka dojke. Prikupljanjem sredstava još smo jednom pokazali kako udruženim snagama možemo pozitivno utjecati na kvalitetu liječenja i života naših sugrađana“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Vesna Pavković, menadžerica asortimana u dm-u, Nives Moric i Gordana Osman iz udruge P.I.N.K. life i Branimir Ceboci, direktor medijskih rješenja Adria Medie Zagreb

„Kontinuirana podrška dm-a pomaže nam da nastavimo s aktivnostima kojima udruga P.I.N.K. life želi osvijestiti građane o važnosti prevencije oboljenja od malignih bolesti te omogućiti kvalitetnu dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju oboljelih. U ime udruge želim zahvaliti dm-u i njihovim partnerima što su omogućili kupnju ovog vrijednog uređaja za Petrovu bolnicu te što su nam pomogli da osvijestimo naše sugrađane o važnosti brige o vlastitom zdravlju“, izjavila je Nives Morić, predsjednica udruge P.I.N.K. life.

Devetu godinu za redom obilježvamo mjesec borbe protiv raka dojke, a posebno smo ponosi i sretni na ovu suradnju koju imamo s dm-om jer smo kroz zadnje dvije godine zajedničkim snagama  omogućili da učinimo ovakve veće korake te ostvarimo konkretniju pomoć i Udruzi i potrebitim bolnicama.“, rekao je Branimir Ceboci, direktor prodaje medijskih rješenja.

dm i partneri su tijekom proteklih godinu dana udruzi P.I.N.K. life predali tri donacije ukupne vrijednosti veće od 140.000 kuna.

Pročitajte i...

Zavirite u necenzurirane video priče sa slavnima

Veliki zaokret u Storyjevim pričama

Story.hr ima novu rubriku posvećenu muškarcima - Story Man

Novost u sklopu najčitanijeg lifestyle portala Story.hr!

Popusti na najtraženije beauty tretmane, samo ovaj tjedan uz magazin Story

Pobrinite se za sebe i svoju ljepotu, ostvarite izgled kakav ste oduvijek htjeli, uz savjete koje vam donosi poseban prilog Story beauty intenziv, kojeg na 18 stranica možete pronaći u sklopu lifestyle tjednik Story.

Modna revija u sklopu Story Pink Fest Eventa upozorila na važnost redovitog pregleda dojki

Petu godinu zaredom Udruga P.I.N.K. life provodi javnozdravstvenu kampanju u listopadu, mjesecu prevencije karcinoma dojki, ovoga puta u drugačijem izdanju

Popusti do 40% za fantastičnu kupnju uz Story

Jesenski Story Shopping Fest je pred vama. Od srijede, 7. listopada u prodaji je novi broj lifestyle tjednika Story koji na dar čitateljima donosi preko četrdeset različitih kupona

▲ Povratak na vrh