Prvi Festival sira, pršuta i maslinovih ulja uskoro u Zagrebu

30.09.2020.

Od 15. do 17. listopada 2020. u Zagrebu na adresi Magazinska 16, unutar Avantgarden Event Square-a održati će se prvi Festival sira, pršuta i maslinovih ulja. Domaćin Sajma, Avantgarden Event Square, na jednom će mjestu okupiti hrvatske proizvođače i distributere sireva, pršuta i maslinovih ulja.

Festival, čiji je koncept zamišljen kao prodajno prezentacijski daje priliku izlagačima da prezentiraju svoje proizvode i kroz networking dopru do svojih potencijalnih suradnika i potrošača, a sve će dodatno biti popraćeno bogatim food & bar cornerima i live nastupima svake večeri.

Ljubitelji domaćih i autohtonih proizvoda imat će jedinstvenu priliku upoznati hrvatske lokalne proizvođače kao i kušati njihove proizvode. Osim same prezentacije izlagača, koncept ovakvog tipa festivala je educiranje posjetitelja o važnosti promicanja hrvatske domaće hrane i proizvoda kao dijela kulturne baštine.

Otvorenje Festivala predviđeno je za četvrtak 15. listopada 2020. od 17:00  do 23:00 sata, a glazbeni program počinje u 20:00, kada će nastupiti Marin Morić – domaći hitovi izvedeni u acoustic verziji, drugi dan je rezerviran za klapsku večer, a nastupa svima dobro poznata Klapa Kampanel. U subotu navečer nam u goste stižu C.U.R.E. – Četiri djevojke okupljene u ovaj zanimljivi ženski sastav izvode popularne evergreen pjesme, na repertoaru su strane i domaće pop rock izvedbe, a osim na hrvatskom i engleskom Lana u ulozi vodećeg vokala pjeva na francuskom i talijanskom.

AvantGarden, kako i samo ime kaže, mjesto je za organizaciju događanja raznih tematika. Iza njih stoji niz privatnih i korporativnih evenata, među kojima možemo izdvojiti Gin Gourmet.

Više o samim izlagačima koje ćete imati priliku upoznati, kao i kušati njihove proizvode, saznajte na Facebook stranici Avant Garden.  (link na FB stranicu)

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovom jedinstvenom festivalu više informacija o samom događaju možete dobiti na e-mail adresi info@avantgarden.hr ili na broju
telefona 091/443 3101.

Tekst i fotografije: Promo

Pročitajte i...

ELLE slavi fantastičnih 18 i nagrađuje vas šalicama Kikkerland!

ELLE rođendansko darivanje nastavlja se na Instagramu - pokažite svoju kreativnost i osvojite Kikkerland šalice!

Kako je bilo na 23. Sensa vikendu u Radisson Blu Resort & Spa hotelu u Splitu

Mnogo aha doživljaja, smijeha i novih uvida pratilo je jesenski Sensa vikend u hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu!

Nova jesenska ponuda iskrenog telekoma: Iskonovci sada imaju super izbor mobilnih tarifa!

S ciljem da korisnicima ponudi raznovrsnije mobilne usluge, ali i mogućnost otplate smartphone-ova na rate kroz telekom račun, Iskon je ove jeseni u ponudu uvrstio nove mobilne tarife Hrvatskog Telekoma, one koje od nedavno dolaze bez ugovorne obveze...

Top 10 jesenskih komada koje morate imati u ormaru

Na vrhu naše shopping liste svake sezone nalazi se nekoliko ključnih komada za kojima ćemo često posegnuti i koji će se godinama zadržati u našim ormarima.

▲ Povratak na vrh