Što je ljeto bez Cosmopolitan badića?

26.07.2019.

Potražite Cosmo ljetni paket s bikinijem za 59,90 kuna!

Da je Cosmopolitan badić doista sve što vam treba ovog ljeta, pokazala nam je na trogirskom Cosmo pool partyju prekrasna Antea Valenta, bivša Miss Universe Dalmacije, koja je izvela ples u vodi zvan i varijacije na temu. Ljetni paket: Cosmo + bikini = 59,90 kn! Potražite na svim kioscima od 25. srpnja.

Ovog ljeta čini se da se svijet podijelio na dva dijela – ljubiteljice badića u kompletu te onih rasparenih zvanih i Frankenkini. Časopis Cosmopolitan, srećom, dosjetio se kako biti istodobno u oba kluba. Ne, drage curke, ovo se odnosi samo na badiće, a ne i na dečke.

Jeste li više za hot ili cool stil? Ljubiteljice elegancije i kulerice će radije odabrati crni seksi stil, one čije je samopouzdanje na visini sigurno će odabrati užareni pink badić koji će kombinirati s plamenim luftićima pa nek internet gori!

Ljetni Cosmo paket s badićem potražite na svim kioscima od 25. srpnja. Cosmo badić u crnoj boji dostupan je u veličini ONE SIZE, a onaj u pink boji dostupan je u veličinama S/M i L.

P. S. Čekamo vaše fotke s Cosmo badićem na Instagramu, a hashtag znate: #cosmopolitanhrvatska

Fotografije: Goran Čižmešija

Pročitajte i...

Novi Cosmopolitan najbolje zna što vas čeka 2020.

Prosinački Cosmopolitan poklanja vam genijalne darove!

Održana dodjela nagrada Cosmopolitan Beauty Awards

Kako smo se proveli na prestižnoj dodjeli beauty nagrada

Najprestižnija hrvatska beauty-nagrada “Cosmopolitan Beauty Awards 2019” upravo je proglasila svoje pobjednike!

Proglašeni pobjednici Cosmopolitan Beauty Awards 2019. za najbolje beauty preparate na hrvatskom tržištu

Pretplatite se na Cosmopolitan i zablistajte uz nude look by Avon mark. Supreme Playbook!

Jedina paleta koja će vam trebati za nude look – Avon mark. Supreme Playbook! Uz kupnju godišnje pretplate na Cosmopolitan do kraja studenoga, poklanjamo vam Avon mark. Supreme Playbook paletu sjenila za oči. Požurite jer količine darova su ograničene

▲ Povratak na vrh