Storybookova zimska bajka i Melem na dar

07.12.2020.

Ima nešto čarobno u toj raskoši zime, kontrastu mirne prirode i nemirne duše pune impresija, ispunjene afirmativnim mislima Storybookovih sugovornika, prizemljene nečijim stvarnim životnim iskustvima, opčinjene izazovima.

Dani su kao stvoreni za čitanje. Ne želimo vam previše otkrivati što sve kriju stranice raskošnog zimskog izdanja vodećeg hrvatskog lifestyle magazina StoryBOOK, no želimo vjerovati da je StoryBOOK svojevrsna pozivnica za dugu čudesno lijepu zimu. Želimo vas pozvati da se od prve stranice zajedno s autorima izgubite u nekom ljepšem imaginarnom svijetu, koji ne ignorira sve ono što nam se događa, ali nudi bijeg u – svečanost zime.


Naš dom je trenutno naša gastro, glazbena, wellbeing, popkulturna, hedonistička i art oaza. Nekad mjesto susreta, ove osebujne zime on je mjesto posebnih doživljaja. Neki će zbog toga postati samostalniji u vlastitoj kreaciji, neki zahvalniji i zadovoljniji, a stranice Storybooka će vam pomoći premostiti taj put od izolacije do inspiracije, svijeta ikona, svečano intoniranih misli i trenutaka, do novih business ideja, potrebne doze ironije i lude imaginacije.


Jer SHOW MUST GO ON.

Čitajte o tome ima li arta u oglašavanju, je li pojam džentlmen danas samo fikcija ili i stvarnost, temu o moćnim ženama inovatoricama željnim poslovnih uzbuđenja ili onima koje su pomicale svjetove da bi dospjele do novčanice. Mnoge nisu. StoryBOOK je ekskluzivno razgovarao s ikonom Juliette Binoche, glumicom Juditom Franković Brdar, redateljicom Rajnom Racz i bendom Porto Morto te glumcem Johnnyjem Deppom. Kristinom Ivanuš, ženskom snagom iz Lekenika, te Ivanom Kovačićem, vodećim licem Christie’s International Real Estate za Hrvatsku. Pročitajte ekskluzivne intervjue s piscima. I teoriju o tome postoje li muški i ženski parfemi. S druge strane tu su “igre gladi” i činjenica da je hraniti se održivo trenutačno naš najveći civilizacijski izazov.


Storybookov je party slojevit. U njemu ima i svjetlosti i tame, i glamura i grungea. No njime uvijek vlada ljepota kaosa. Uživajte!

Premijerno, uz novo izdanje Storybooka potražite i nove pastelne verzije prepoznatog hrvatskog Melema na dar, jer kožu zimi najbolje čuva baš Melem.

Pročitajte i...

StoryBOOK i DK Home - sjajna uvertira u hedonističko ljeto

Kao odličan uvod u novu sezonu druženja uživo i jedno posve hedonističko ljeto kakvo smo vam poželjeli i na našim novim raskošnim stranicama, u predivnom ambijentu ljetne pozornice Tuškanac održana je promocija novog izdanja našeg najljepšeg lifestyle magazina StoryBOOK i Dani komunikacija Home

Proljetni uniseks broj magazina StoryBOOK i parfem na dar čekaju vas na kioscima!

StoryBOOK na svojim raskošnim stranicama slavi vrijeme koje tek dolazi, kroz nostalgiju, hedonizam i aktivizam, nadu, heroine novog doba i zarazni plesni optimizam, a uz magazin dobivate parfem 2 WOOD DSQUARED2

Novi proljetni uniseks broj Magazina StoryBOOK je na kioscima!

StoryBOOK slavi vrijeme koje tek dolazi, kroz nostalgiju, hedonizam i aktivizam, heroine novog doba i zarazni plesni optimizam.

Zavirite u necenzurirane video priče sa slavnima

Veliki zaokret u Storyjevim pričama

U mističnom ambijentu Jadran filma, održana je revija modnog dvojca Boudoir

Atelier Boudoir sinoć je, u sklopu La Boheme partyja povodom 10. rođendana magazina Storybook, predstavio novu kolekciju

BUSINESS MAKEOVER BY STORYBOOK & ALGEBRA: Postanite traženi digitalni guru

Dok se opuštate u ležaljci, razmislite o promjeni karijere. Prijavite se na kreativni natječaj Storybooka i Algebre za zanimanje budućnosti i postanite traženi digitalni guru

▲ Povratak na vrh