Prvi ručno tkani i pleteni billboardi ušli u finale prestižnog Festivala globalnih medija

16.04.2018.

Ovo je prvi put da je jedna kampanja iz regije ušla u finale ovog prestižnog festivala

Kampanja za prve ručno pletene i tkane billboarde s logotipom Coca-Cola brenda ušla je u finale Festivala globalnih medija u Rimu u kategoriji „kreativna upotreba medija“. Ovo je prvi put da je jedna kampanja iz regije ušla u finale ovog prestižnog festivala.

Kampanja agencije UM Beograd primjer je kako medije koristiti na inovativan i nekonvencionalan način. Upotreba klasičnog kanala oglašavanja kombinirana je s nestandardnim formatom pletenog, odnosno tkanog billboarda, čime je učinkovito povezano tradicionalno i moderno.

„Biti u finalu ovako renomiranog festivala zaista je velika čast, kako za tim koji je bio angažiran na projektu, tako i za cijelu agencijsku mrežu. Iako smo s istim klijentom već sudjelovali na različitim regionalnim festivalima, ovo je prvi put da je naš rad zapažen i na svjetskoj razini“, izjavila je Dubravka Urošević, regionalni account director agencije UM.

Festival globalnih medija među najznačajnijim je manifestacijama medijske industrije. Na ovogodišnjem festivalu koji će biti održan u Rimu sudjelovat će neki od najpoznatijih predstavnika i stručnjaka iz područja komunikacija, a ugledan žiri dodijelit će nagrade kampanjama koje su na inovativan način koristile različite medijske kanale. Imena pobjednika bit će objavljena na završnoj svečanosti 14. svibnja u Rimu.

Pregled svih radova koji su ušli u finale nalazi se na linku.

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

Osam dnevnih rituala koji će vas uzemljiti

Udahnite jutarnji zrak, priuštite si čašu vina... Ovi laki zahvati u svakom danu dat će vam potrebnu snagu bez obzira na to u kojoj ste fazi tranzicije u «novu normalu»

Valentinovo u Hilton hotelima u Zagrebu

Ako postoji istina u izreci "ljubav prolazi kroz želudac", onda je najbolji način proslave blagdana ljubavi romantična večera u jednom od tri hotela Hilton u Zagrebu.

10 filmova zbog kojih smo jedva dočekali ljeto

Pred nama je uzbudljivo filmsko ljeto!

▲ Povratak na vrh