Reebok – prvak u domeni CrossFit odjeće

10.12.2015.

Reebok CrossFit Invitational 2015. četvrti je događaj ove sezone koji je okupio elitu međunarodnih CrossFit timova

Prošlog je vikenda u oštroj konkurenciji i tijesnoj pobjedi, pored kanadskih, pacifičkih i europskih timova, elitni američki tim – Rich Froning. Jr., Dan Bailey, Chyna Cho i Margaux Alvarez, proglašen prvakom na Reebok CrossFit Invitational natjecanju u Madridu, u Španjolskoj.

Reebok CrossFit Invitational 2015. četvrti je događaj ove sezone koji je okupio elitu međunarodnih CrossFit timova koji su se borili za naslov ovogodišnjeg prvaka. Ove se godine Reebok CrossFit Invitational svojim brojim sudionicima i timovima iz SAD-a, Europe, Kanade i Pacifika predstavio kao jedna od najznačajnijih manifestacija u povijesti ovakvog natjecanja.

 

Reebok Reebok Reebok

 

Natjecanje u Madridu bilo je jedno od najdramatičnijih CrossFit natjecanja budući da je atraktivan američki tim za samo dva boda oduzeo prednost nad kanadskim timom. Pokazali su najbolju fizičku spremnost i sinkroniziranu demonstraciju u kategorijama Synch, Row, Bike i Worm te su tim rezultatom odnijeli naslov prvaka.

Reebok, kao ekskluzivni partner ovog natjecanja, s velikim izborom CrossFit odjeće i obuće, predstavio je i posve novu dojmljivu kolekciju za proljeće/ljeto 2015. Reebok CrossFit Speed Trainer, idealnih performansi, dizajniranu posebno za vježbe visokog intenziteta na bazi Cardio i CrossFit treninga, a koja će biti dostupna početkom siječnja 2016. godine na Reebok online http://shop.reebok.com i www.store.crossfit.com.

 

JSP_G4P6288 Reebok

 

Kenny Gamble, potpredsjednik funkcionalnog treninga iz Reeboka, rekao je kako je uzbudljivo sudjelovati i pratiti ovo sportsko natjecanje, budući da je to savršeno okruženje za predstavljanje najnovije Reebok CrossFit kolekcije.

“Reebok CrossFit International 2015. ima višestruki značaj za našu zajednicu, kao i za sve ljubitelje CrossFita diljem svijeta tako da nam ova pobjeda mnogo znači. Bila je ovo vrlo uzbudljiva godina za ovaj sport, a natjecanje je bilo iznimno teško i zabavno”, rekao je Rich Froning. Jr. iz pobjedničkog američkog tima.

Fotografije i tekst: press

Pročitajte i...

Želite li saznati najčuvaniju tajnu u svijetu mode?

Imamo za vas pozivnice za najekskluzivniju shopping zajednicu

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

▲ Povratak na vrh