Robert De Niro i Al Pacino ponovno glume mafijaše u filmu Martina Scorsesea

01.08.2019.

Kultna ekipa

Na YouTubeu kanalu streaming servisa Netflix pojavio se trailer za film The Irishman redatelja Martina Scorsesea. Glavne uloge igraju ni manje ni više nego Robert De Niro, Al Pacino i Joe Pesci. Koja ekipa, zar ne? Kao da smo se vratili u vrijeme filmova Kum II, Vrućina ili Righteous Kill kada je kultni glumački dvojac De Niro i Pacino glumio zajedno.

 

 

U središtu radnje filma The Irishman nalazi se priča koja se odvija u pozadini organiziranog kriminala u poslijeratnoj Americi. A tko najbolje njeguje estetiku poslijeratne Amerike i organiziranog kriminala? De Niro i Pacino. Ideja filma je prikazana kroz oči veterana Drugog svjetskog rata Franka Sheerana, plaćenog ubojice i prevaranta. U filmu otkrivamo koju je ulogu Frank imao u nestanku slavnog gangstera Jimmyja Hoffe.

 

 

Budžet koji je Netflix osigurao za renomiranog redatelja Scorsesea iznosio je 125 milijuna dolara. Premijera će se održati 27. rujna na filmskom festivalu u New Yorku, nakon čega će se pojaviti na Netflixu. U nastavku pogledajte trailer.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Prvi trailer za novi film Martina Scorsesea "The Irishman"

Glumačka postava filma je nevjerojatna

Malavita de niro

Ozloglašeni De Niro

Glumac ne razumije zašto ga se kolege boje kad je on pravi timski igrač

I psi zaslužuju luksuz!

U Zagrebu je otvoren Paspalace, najmoderniji boutique hotel za pse u regiji.

ELLE book club: naslovi koji otvaraju sezonu ljetnog štiva

Ukoričeni hitovi kojima trebate započeti svoje ljetno čitanje

▲ Povratak na vrh