Rotary Klub Zagreb Donji grad organizira humanitarnu predstavu u HNK Zagreb

13.02.2019.

Humanitarna akcija za pomoć klinici za dječje bolesti Zagreb

Većina nas kojima je ikada bilo potrebno bolničko liječenje borilo se s problemom preopterećenosti bolnica. No ponekad, a pogotovo kada su u pitanju naša djeca, u strahu od komplikacija preopterećenju sustava pogodujemo i sami. Takvo preopterećenje, osobito u hitnom prijemu, ne uzrokuje samo nelagodu zbog dužih čekanja i stres za cijelu obitelj, nego i nepotrebno rasipa vrijedne resurse zdravstvenog sustava na račun onih kojima je zaista potrebna liječnička pomoć.

 

 

Iz tog je razloga Rotary Klub Zagreb Donji grad pokrenuo humanitarnu akciju „Možemo sve“ , kojoj je cilj prikupljanje sredstva za Kliniku za dječje bolesti Zagreb. Sredstva prikupljena akcijom omogućit će program edukacije roditelja o prepoznavanju i zbrinjavanju najčešćih simptoma respiratornih bolesti kod djece i sprječavanju njihovih komplikacija, s ciljem da se izbjegnu nepotrebni posjeti bolnici.

Uz pokretanje edukacijskog programa prepoznavanja i zbrinjavanja simptoma respiratornih bolesti i njihovih komplikacija, dio sredstava bit će utrošen i za kupnju neophodne opreme Odjelu pulmologije i alergologije Klinike za dječje bolesti Zagreb.

U humanitarnoj akciji možete sudjelovati i Vi i to kupnjom ulaznice za predstavu “Tko pjeva zlo ne misli” u zagrebačkom HNK. Karte za predstavu koja će se održati 1. ožujka u 19:30 sati možete kupiti na stranici www.ulaznice.hr. Svi koji u akciji ne mogu sudjelovati kupnjom ulaznice, svoju donaciju mogu uplatiti na broj računa u Erste banke IBAN: HR2424020061500067348 s naznakom: donacija za humanitarnu akciju “Možemo sve”.

Fotografije: Press

Pročitajte i...

I Selena Gomez se okušala u dizajnu tenisica

Američka pjevačica Selena Gomez nastavlja svoj prodor u svijetu mode

Lacoste se odrekao svog zaštitnog krokodila

Francuski modni brend uključio se u hvalevrijednu akciju podizanja svijesti o ugroženim životinjskim vrstama i na kratko se odrekao svog zaštitnog zelenog krokodila

Domaći brend ELFS najavio prvu samostalnu reviju

Časopis Story vam predstavlja reviju s humanitarnom notom u suradnji poznatog modnog dvojca i udruge „RTL pomaže djeci”

Domaće zvijezde pokazale veliko srce na zagrebačkom Sajmu vjenčanja

Nova uspješna suradnja Sajma vjenčanja Zagreb i nacionalnog humanitarnog projekta Palčić gore!

Traper s potpisom supermodela

Miranda Kerr dizajnirala je super nosivu kolekciju odjeće za brend Mother Denim

▲ Povratak na vrh