Sandra Perković – osmijeh koji zlata vrijedi!

02.03.2017.

Najuspješnija hrvatska sportašica snimila kampanju za Kalodont

Prekrasan i blistav osmijeh otvara sva vrata (zaista može učiniti čuda). Nasmiješene osobe izgledaju ljepše, privlače pozitivnu energiju i zrače posebnim samopouzdanjem. Toga je svjesna i naša najuspješnija sportašica, Sandra Perković, koja sa širokim osmijehom svladava sve obaveze i postiže vrhunske sportske rezultate. Upravo zato, Sandra je izabrana da bude zaštitno lice Kalodonta, kultne marke čiji je naziv postao sinonim za sve zubne paste na tržištu.

 

 

„Otkako sam se počela baviti sportom i putovati na razna natjecanja diljem svijeta, susrećem i upoznajem brojne ljude. Iako nismo s istih govornih područja, upravo je osmijeh univerzalni jezik koji svi razumijemo. Zdravi i blistavi zubi jako su mi bitni i zato koristim Kalodont, jer osmijeh koji pošalješ u svijet, uvijek ti se vrati“. – ističe Sandra.

 

 

Vrhunska kvaliteta, dragocjeni sastojci, dugogodišnje iskustvo, najnovija tehnologija, znanje i iskusni stručnjaci tajna su uspjeha Saponije koja, baš poput Sandre, sve što dotakne pretvara u zlato. Vodeći inovatori Saponia Instituta razvili su nove formulacije Kalodont pasti za zube, koristeći visokovrijedne aktivne sastojke i dugogodišnja znanja s područja oralne higijene, kreirajući tako proizvode potpuno usklađene s aktualnim trendovima.

Nova profesionalna linija Oral care specialist uključuje proizvode s originalnom Kalodont formulom (Kalodont Multi Repair, Gum Protection, Aquaminerals White, White & Natural). Kalodont je razvijen na način da pruža potpunu, dugotrajnu zaštitu zubi i usne šupljine, obnavlja prirodnu ravnotežu te ostavlja osjećaj čistoće i svježine u ustima. Proizvodi su namijenjeni osviještenim osobama koje brinu o zdravlju zubi, ali i o zdravom načinu života te znaju da su lijep osmijeh i zdravi zubi prvi korak ka samopouzdanju.

Foto: Maja Kljaić

Pročitajte i...

Sandra Perković odlično nosi nove Lei Lou komade

Pogledajte kako se Sandra snašla u ulozi modela

Kakve satove nose naši uspješni atletičari?

TAG Heuer – ime koja spaja vrhunske sportaše

Sandra Perković i Marijo Možnik

Novi ambasadori TAG Heuera

Vrhunski sportaši i luksuzni satovi u prvome planu

Elle slavi 18. rođendan i daruje vam fantastične poklone!

Naočale Ghetaldus s potpisom Klisab, De’Llure ogrlica, ‘modna biblija’ Louis Vuitton – Catwalk, Avène linija za njegu kože, Borboleta narukvice, 4711 Acqua Colonia Tea Edition mirisi, set šalica s motivom Audrey Hepburn by Kikkerland – darovi su koje možete osvojiti u Elleovu kreativnom natječaju na Instagramu @ellecroatia ! Igrajte se s nama od danas, 26. listopada do 2. studenoga i osvojite ove stylish poklone!

Novo mjesto s čarobnim pogledom na Zagreb ostavlja bez daha

Upoznajte višeosjetilnu gastro oazu Eateria!

▲ Povratak na vrh