Virtualne adrese koje nas ovih dana čine optimističnijima

Optimistični instagram profili
26.03.2020.

Instagram profili koji će vam pomoći da se osjećate bolje

Ovih nam dana svima treba injekcija pozitivnih misli, poneka topla riječ i utjeha, treba nam i nešto smijeha i vjera da će ipak sve biti dobro, trebamo se odmaknuti od dramatičnih naslova i prognoziranja kataklizme. Ako vam upravo to nedostaje, potražite ih virtualno. Izdvojili smo nekoliko sjajnih virtualnih adresa koje će vam pomoći da se osjećate bolje i čim bezbolnije prebrodite ovu nesvakidašnju krizu. Posve smo sigurni da ćete stvoriti i naviku da se hranite pozitivnim mislima, a ta će vas dobra navika nastaviti pratiti i kada sve ovo prođe.


Tanks Good News (@tanksgoodnews)

Rihanna donira 5 milijuna USD za borbu protiv koronavirusa

Tank Sinatra poznatiji i kao “Kralj memea” vlasnik je nekoliko planetarno popularnih Instagram profila, a jedan od onih kojima se u ovo vrijeme stalno vraćamo je Tanks Good News. Za razliku od dramatičnih naslova kojima nas bombardiraju sa svih strana, Tank nas tješi dobrim vijestima poput one da je netko u vrijeme karantene ostavio hranu i vodu za napuštene pse na ulici, da je Rihanna donirala 5 milijuna dolara za oporavak od krize uzrokovane koronavirusom, informira nas ne o broju zaraženih već o broju onih koji su ozdravili i budi nam nadu da će na koncu sve ipak biti dobro.


Millennial Therapist (@millennial.therapist)

Millenial Therapist savjeti

Psihoterapeutkinja Sandra Kuburić vlasnica je super popularnog profila Millenial Therapist putem kojeg nas opskrbljuje s hvalevrijednim savjetima koji mogu itekako pomoći našem poljuljanom mentalnom zdravlju. Sandra u svojim postovima govori o krizi s pozicije terapeuta nastojeći nam objasniti kako zadržati unutrašnji mir i vlastite granice, kako se slagati s bližnjima u vremenima krize i kako nekome na daljinu pružiti svoju podršku.


Meditation & Mindfulness (@meditation_and_mindfulness)

Meditation & Mindfulness savjeti i mantre

Svi stari pobornici meditiranja vjerojatno već imaju omiljeni Instagram profil spomenute tematike koji prate, a mi smo izdvojili jedan od najpopularnijih koji će biti prikladan i za početnike i za vjerne vježbače. U ovim će se vremenima vjerojatno mnogi okrenuti različitim praksama meditacije kako bi postigli unutrašnji mir, a virtualne adrese poput ove mogu vam u tome pomoći. Naravno, uz još pokoji dobar savjet koji će vas umiriti.


Happsters (@happsters)

Happsters savjeti

Kao što i samo ime profila govori, cilj Happstersa je donijeti vam pozitivne misli, nasmijati vas, smiriti vam misli i natjerati vas da se osjećate bolje. Happsters će vas razveseliti snimkama nespretnih štenaca, zamisliti vas nad ponekim mudrim citatom i utješiti vas ponekom pozitivnom mišlju.


Deepak Chopra (@deepakchopra)

Deepak Chopra class

Želite li se intenzivnije pozabaviti pitanjem svog mira, zahvalnosti, spokoja i zadovoljstva, literatura i video materijali Deepaka Chopre su sadržaji kojima svakako trebati dati priliku. Ako ništa drugo, budite sigurni da će vas utješiti u vremenima ove krize i uvesti u neki posve drugi svijet u kojem ćete poželjeti i ostati.

Piše: T.L.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Najinstagramičnije zagrebačke lokacije za modne selfije

Od Muzeja suvremene umjetnosti pa do zagrebačkog aerodroma, od skrivenih kutaka Gornjeg Grada do novozagrebačkih nebodera i grafitima ukrašenih zidova kao cool scenografije...Zagreb vrvi lokacijama za snimanje odličnih Instagram fotki!

Najnoviji gastro hit na Instagramu: Art Focaccia

Ukusna plosnata pogača prelivena maslinovim uljem i začinima, složit ćete se, baš i nije fotogenična. No, uz nekoliko vlati vlasca i cherry rajčica pretvara se u pravo malo umjetničko djelo

Pet ljetnih pravila koje slijede Francuskinje

Male tajne francuskih stylinga koje slijede modne influencerice

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh