Serije “Big Little Lies” i “Handmaid’s Tale” briljirale na 69. dodjeli nagrada Emmy

18.09.2017.

Dodjela 69. nagrada Emmy održana je sinoć, a najviše su nagrada osvojile serije "Big Little Lies" i "Handmaid's Tale"

Serija “Big Little Lies” osvojila je nagradu za najbolju mini seriju, Nicole Kidman koja u njoj glumi proglašena je najboljom glavnom glumicom u mini seriji, Laura Dern najboljom sporednom glumicom, a Aleksandar Skarsgard najboljim sporednim glumcem. Osim toga, serija je osvojila i nagradu za najbolju režiju mini serije te je tako osvojila Emmy u gotovo svim kategorijama u kojim je bila nominirana.

“Big Little Lies” slijedi serija “Handmaid’s Tale” koja je proglašena najboljom dramom, Elizabeth Moss je najbolja glavna glumica u drami, Ann Down najbolja sporedna glumica u drami, Alexis Bledel najbolja gostujuća glumica u drami, a serija je osvojila i nagrade za najbolju režiju i scenarij dramske serija.

Uz to, najboljim glavnim glumcem u drami proglašen je Sterling K. Brown za ulogu u seriji “This is Us”, dok je najbolji sporedni glumac u drami John Lithgow (“The Crown”).

Kad su u pitanju komedije, najboljom je proglašena serija “Veep” te je Julia Louis-Dreyfuss već šestu godinu zaredom kući odnijela Emmy za najbolju glumicu u komediji.

Na dodjeli je dobro kotirao i “Black Mirror” koji je proglašen najboljim TV filmom te je dobi onagradu za scenarij, a sve ostale dobitnike saznajte ovdje.

Piše: N.B.
Foto: Getty

Pročitajte i...

Najbolji glamurozni i malo manje glamurozni momenti s dodjele Zlatnih globusa

Još uvijek smo u čudnom pandemijskom razdoblju pa su se neki dobitnici, voditeljice i prezenteri pojavili na crvenom tepihu i pozornici dok se većina nominiranih na dodjelu uključila putem videopoziva i dokazala - zvijezde su baš poput nas!

'Emily u Parizu' se smiješi Zlatni globus?! I još neke iznenađujuće nominacije...

Napokon više ženskih imena na popisima nominiranih, no neki izostavljeni naslovi izazvali negodovanje

Sedam genijalnih serija koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Na jednom smo mjestu okupili drage nam serije koje su prije prikazivanja umalo otkazane

Ludi ste za „Prijateljima“? Kladimo se da ovo ipak ne znate o njima!

Tko je od glumaca privatni vlasnik ružnog bijelog keramičkog psa iz Joeyevog stana? Koja je slavna plavuša bila prvi izbor za Phoebe? Tko je na setu umirao od straha kad bi kroz kadar prošla kućna ljubimica patka?

Modni događaj sezone ELLE Style Awards powered by H&M ekskluzivno pogledajte - ovdje!

Ovoogodišnju dodjelu prestižnih nagrada za stil ELLE Style Awards powered by H&M pogledajte upravo ovdje!

Istaknuti lookovi sinoć održane dodjele nagrada AMAs

Spoiler alert: J.Lo (opet) zvijezda večeri

▲ Povratak na vrh