Sharon Stone: holivudska mačka s devet života

11.08.2020.

Zvijezda “Sirovih strasti” u nedavnom je intervjuu otkrila kako je čak tri puta izbjegla gotovo sigurnu smrt: udar groma, prerezani vrat i moždani udar

Devedesetih je bila na vrhuncu slave, a mnoge su joj kolegice zavidjele jer se činilo da joj je život udijelio štošta za što je druge zakinuo – pamet (natprosječno je inteligentna), ljepotu, slavu, novac, zgodne muškarce… No, u nedavnom intervjuu 62-godišnja glumica otkrila je kako je privatno prošla kroz nekoliko prilično mračnih i zastrašujućih epizoda.

“S 14 godina slučajno sam ozljedila vrat i umalo iskrvarila, a jednom me prilikom pogodio grom. Bila sam kod kuće i punila peglu vodom kad je bunar iz kojeg sam ju vadila pogodila munja. Udar me odbacio nekoliko metara, proletjela sam kroz cijelu kuhinju i zabila se u frižider. Srećom, kod kuće je bila moja majka koja me je spasila”, prepričala je Sharon Stone.

Treći susret sa smrću imala je 2001. kad je doživjela strašan moždani udar, nakon čega je provela devet dana u bolnici. “Osjećala sam se kao da me netko upucao u glavu”, priznaje Stone, koja je prošla kroz tešku sedmosatnu operaciju tijekom koje su joj u mozak ubačene 22 posebne spirale.

Preživjela je, iako su joj liječnici u prvi tren za to davali samo 1% šanse. “Imam veliku sreću što sam živa. Ponekad pomislim: ‘kako ću umrijeti sljedeći put? Vjerojatno će se desiti nešto veoma dramatično i ludo’“, šali se glumica, koja je danas dobrog zdravlje te je upravo završila snimanje nove Netflixove serije Ratched koja je spinoff kultnog filma Let iznad kukavičjeg gnijezda.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Sharon Stone

Za ovu glumicu vrijeme kao da je stalo

Sharon Stone još jednom je oduševila svojim izgledom

Sharon Stone otkrila svoje beauty tajne

Glumica i u 59. godini oduševljava svojim mladenačkim izgledom i ljepotom koja ostavlja bez daha

Ni one nisu imune na 'bad hair day'

Znamo, i one su baš poput nas

Sharon Stone 59. rođendan proslavila s najdražim muškarcima

Glumica je na Instagramu objavila rijetku fotografiju svoja tri sina

Kako putuju zvijezde?

Slavne dame za duga putovanja imaju tri omiljena stilska trika

Kulerski styling Sharon Stone

Volimo njezine odjevne kombinacije, pogotovo kada dolaze s osmijehom!

▲ Povratak na vrh