Sienna Miller izgleda neprepoznatljivo u ulozi kojoj predviđaju Oscara

05.09.2019.

Da, dobro ste pročitali Sienni predviđaju Oscara

Do sada su glumačke sposobnosti Sienne Miller bile, možda nepravedno, zasjenjene etiketom IT-djevojke. Dok se glumica može pohvaliti ulogama u filmovima kao što su Alfie, Factory Girl i American Sniper, mnogi njeni obožavatelji vole ju zbog njezinog boemskog savoir-fairea u stilskim rubrikama modnih časopisa. U zadnjih nekoliko godina glumica se također profilirala vodeći kampanju protiv napada na privatnost poslije skandala s telefonskim prisluškivanjima 2011. godine te romanse s glumcima Judeom Lawom i Tomom Sturridgeom.

 

 

No, sada, Miller se sprema dodati još jednu ulogu u svoj glumački portfolio s vodećom ulogom u svom nadolazećem filmu, American Woman. Nezavisni film vrijedan 4,1 milijuna funti (u kojem se Miller pojavljuje u svakoj sceni po prvi put u karijeri) prati priču glavne junakinje Deb – konobarice iz radničke klase u Pensilvaniji – koja pokušava dovesti u red svoj života nakon što njezina kćer misteriozno nestane. Na Deb ostaje odgovornost odgajanja mladog unuka, prolazeći kroz kušnje i nevolje nadolazećih godina, dok se ne otkrije dugo očekivana istina o nestanku.

 

U filmu za koji se nagovještava kako će zasigurno biti proglašen potencijalnim kandidatom za nominaciju za Oscara i dodjelu nagrada BAFTA, njezin lik se pretvara iz pomalo neodgovorne mlade žene u snagu svoje obitelji u priči koja se proteže u vremenskom periodu od 11 godina.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Umjetnost dolazi vama- kulturna izolacija nije opcija

Genijalna inicijativa ekipe Radio Studenta

Tri zimska stylinga Sienne Miller

Tri modne lekcije koje smo naučili od Sienne

ELLE edit: Ovo su najbolje odjevene svjetske zvijezde u 2019.

Od provjerenih stilskih ikona do stylish novih imena!

Stiže dokumentarac o Greti Thunberg!

Film koji ćemo gledati idućeg ljeta

ELLE filmska preporuka: Duet for Cannibals by Susan Sontag

Bizarna radnja i pregršt odličnih lookova

Jesenski stil Sienne Miller ili svi stylish načini da se ugrijemo ove zime

Kroz outfite lijepe glumice otkrili smo sve  vrste stylish jakni i kaputa za ovu jesen!

▲ Povratak na vrh