Sienna Miller izgleda neprepoznatljivo u ulozi kojoj predviđaju Oscara

05.09.2019.

Da, dobro ste pročitali Sienni predviđaju Oscara

Do sada su glumačke sposobnosti Sienne Miller bile, možda nepravedno, zasjenjene etiketom IT-djevojke. Dok se glumica može pohvaliti ulogama u filmovima kao što su Alfie, Factory Girl i American Sniper, mnogi njeni obožavatelji vole ju zbog njezinog boemskog savoir-fairea u stilskim rubrikama modnih časopisa. U zadnjih nekoliko godina glumica se također profilirala vodeći kampanju protiv napada na privatnost poslije skandala s telefonskim prisluškivanjima 2011. godine te romanse s glumcima Judeom Lawom i Tomom Sturridgeom.

 

 

No, sada, Miller se sprema dodati još jednu ulogu u svoj glumački portfolio s vodećom ulogom u svom nadolazećem filmu, American Woman. Nezavisni film vrijedan 4,1 milijuna funti (u kojem se Miller pojavljuje u svakoj sceni po prvi put u karijeri) prati priču glavne junakinje Deb – konobarice iz radničke klase u Pensilvaniji – koja pokušava dovesti u red svoj života nakon što njezina kćer misteriozno nestane. Na Deb ostaje odgovornost odgajanja mladog unuka, prolazeći kroz kušnje i nevolje nadolazećih godina, dok se ne otkrije dugo očekivana istina o nestanku.

 

U filmu za koji se nagovještava kako će zasigurno biti proglašen potencijalnim kandidatom za nominaciju za Oscara i dodjelu nagrada BAFTA, njezin lik se pretvara iz pomalo neodgovorne mlade žene u snagu svoje obitelji u priči koja se proteže u vremenskom periodu od 11 godina.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Novi video uradak Paris Hilton

Potpuno razotkrivanje poznate milijunašice na pragu 40. otkriva njezino pravo lice.

Filmovi na španjolskom jeziku koje trebate pogledati

Za sve ljubitelje španjolskog jezika i kulture

Umjetnost dolazi vama- kulturna izolacija nije opcija

Genijalna inicijativa ekipe Radio Studenta

Tri zimska stylinga Sienne Miller

Tri modne lekcije koje smo naučili od Sienne

ELLE edit: Ovo su najbolje odjevene svjetske zvijezde u 2019.

Od provjerenih stilskih ikona do stylish novih imena!

Stiže dokumentarac o Greti Thunberg!

Film koji ćemo gledati idućeg ljeta

▲ Povratak na vrh