Sonja Kovač najljepša u vjenčanici

12.06.2019.

U susret novom broju časopisa Vjenčanja

Zvijezda naslovnice novog broja magazina Story vjenčanja jedna je od najuspješnijih hrvatskih influencerica, ujedno i blogerica, glumica i odlična plesačica, osoba koja osvaja svojom pozitivnom energijom, ljubavi prema životu, putovanjima i lijepim stvarima.

 

 

Editorialom na modnim stranicama koji je snimljen u hotelu Amadria Park Capital, Sonja Kovač pokazala je svu svoju eleganciju I senzualnost. Možda malo poznata činjenica je da, usprkost stalnim snimanjima koja radi, Sonja priznaje kako je dugo odbijala ponude za snimanje u vjenčanicama.

 

 

“No na ovo sam vrlo brzo pristala jer već neko vrijeme više razmišljam o svemu tome pa sam pomislila zašto ne!?”, otkrila nam je Sonja. Našalila se kako bi imala i veliki problem da ju mora sada odabrati jer joj se sviđaju i uski modeli i oni sa šlepom s obzirom da nije isključiva prama niti jednom modelu. Kako izgleda cijeli editorial te koje još teme prati magazin Story vjenčanja, saznajte u broju koji je već na prodajnim mjestima.

 

 

 

Novi broj potražite na prodajnim mjestima i potvrdite da su vjenčanja uvijek u trendu!

 

Pročitajte i...

Domaće zvijezde pokazale veliko srce na gala reviji zagrebačkog Sajma vjenčanja

Poznatu su zablistali na gala donatorskoj reviji Sajma vjenčanja što se ovog vikenda održao u grandioznoj Areni Zagreb

Iva Šarić opet u vjenčanici?

Odličnu atmosferu Sajma vjenčanja održanog ovog vikend u Areni Zagreb dodatno je zapalila Iva Šarić pojavivši se u glamuroznoj vjenčanici sa sjajnim prstenom na lijevoj ruci.

10 novih dizajnera vječanica za koje morate znati

Posebne haljine za vaš poseban dan

Koliko zaista poznajete vašeg partnera? Otkrijte na Sajmu vjenčanja Zagreb!

Kako biste otkrili koliko zaista poznajete vašega partnera, Sajam vjenčanja Zagreb pripremio je zanimljiv kviz s bogatim nagradama! Odvažite se na izazov i dođite na regionalno najveću manifestaciju vjenčane tematike, od 1. do 3. veljače u Areni Zagreb! Vidimo se

▲ Povratak na vrh