Spice Girls pripremaju novi zajednički projekt!

27.03.2018.

Moramo vas odmah razočarati – ne radi se o najavljivanoj povratničkoj turneji

Kada je prije nekoliko tjedana osvanula fotografija svih pet Spajsica na okupu odmah su krenule priče o njihovoj velikoj povratničkoj turneji, čak se počelo govoriti i o datumima turneje, ali nažalost službeno su potvrdile da je ta informacija netočna i da rade na drugom zajedničkom projektu.

Riječ je o animiranom superherojskom filmu čijim će likovima Spice Girls posuditi svoje glasove. Svaki od likova karakterno će odgovarati određenoj članici grupe s ciljem prenošenja snažne feminističke poruke.

Kako saznajemo sve članice bile su oduševljene idejom i sa zadovoljstvom su se okupile, a Mel B nedavno je viđena u jakni s tekstom njihovog najvećeg hita Wannabe tako da turneja još uvijek potpuno isključena i mi se iskreno nadamo da će se uskoro dogoditi!

Piše: A.S.
Foto: Elle.hr arhiva

Pročitajte i...

hgz

Ne propustite: Ruski virtuozi sviraju za HGZ

Jedan od najznačajnijih violončelista današnjice Boris Andrianov i svjetski poznati pijanist Andrej Gugnin na inicijativu Danijela Gašparovića, voditelja umjetničke organizacije Cristoforium, sviraju donatorski koncert za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

vortex strings

Kvartet Vortex Strings svira crossover u HGZ-u

Gudački kvartet Vortex Strings održat će u četvrtak 22. travnja u Hrvatskom glazbenom zavodu dugo pripremani koncert nazvan Beyond classic s odličnim crossover programom.

Ne propustite Storyjev uskrsni koncert iz Zagrebačke katedrale

Pogledajte jedinstveni Storyjev uskrsni koncert u nedjelju, 4. travnja, u 18 sati iz ranjene Zagrebačke katedrale na portalu Story.hr kao podsjetnik na nadu u bolje sutra.

U 6:24 glazba je nadjačala sjećanje na potres

Na godišnjicu potresa, 22. ožujka u 6:24 u Velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda nastupili su brojni umjetnici na koncertu Glazba glasnija od potresa.

▲ Povratak na vrh