Što zapravo predstavljaju Alpstories?

Alpstories
26.04.2015.

Slogan „When nature meets future“ jasno daje do znanja o kakvoj se filozofiji promišljanja njege kože, kose i tijela radi

Riječ je o alpskoj priči. Alpe su poznate u cijelom svijetu po svojim prirodnim ljepotama. Alpe su tamo gdje večernje sunce grli planine i njihove vrhove. Gdje vas gotovo uvijek duboko plavo nebo pozdravlja s toplinom i gdje su beskrajne zelene livade obojane milijunima cvjetova i mirisom svježeg začinskog bilja.

To je duša AlpStories-a. AlpStories prirodna kozmetika uči iz prirode i nastoji stvoriti formule koje su bogate i raznolike kao priroda u Alpama. Naši proizvodi su stvorene bez parabena, sintetičkih mirisa, mineralna ulja i silikona, zbog kojih ćete se osjećati prirodno lijepo i iznutra i izvana.

 

Alpstories

Njega u kojoj se spaja najbolje od prirode, ali i tehnologije

 

Što daje dugotrajnost AlpStories proizvodima?

Priroda sadrži različite vrste tvari za konzerviranje. Mnoge biljke same sadrže tvari poput antioksidansa (npr. vitamin E) ili antibakterijske supstance koje pomažu proizvodima zadržati svježinu.

Kako se testiraju AlpStories proizvodi?

Naši proizvodi nisu testirani na životinjama. Testirani su u laboratoriju mjerenjem različitih fizikalnih i kemijskih svojstava, određivanjem stabilnosti i datuma isteka, kao i proučavanjem i definiranjem standarda za njihovo čuvanje. Proizvode testiraju kemičari i dermatolozi kako bi bili sigurni da ne izaziva alergijske reakcije ili iritacije.

 

Mnoštvo prirodnih sastojaka nalazi se u proizvodima Alpstories

Mnoštvo prirodnih sastojaka nalazi se u proizvodima Alpstories

 

O brendu

AlpStories je prije svega prirodna kozmetika i proizvodi u asortimanu AlpStories su izrađeni po najvišim standardima jer sastojci koji se upotrebljavaju u kozmetičkoj liniji AlpStories imaju sve potrebne međunarodno priznate certifikate (Ecocert, Ecocosmetica, IKC UM).

Većina proizvoda se nabavlja u EU, u zemljama koje imaju Alpe (Francuska, Njemačka, Italija, Švicarska i Slovenija), a dobro je poznato da su Alpe zbog svoje specifične klime područje u kojem je biljni i životinjski svijet da bi preživio te surove uvjete razvio izvanredne obrambene mehanizme: snažnu ljekovitu moć i jake aktivne sastojke. Uz to, niska razina industrijskog zagađenja dodatno utječe na odličnu kvalitetu i visoke biološke vrijednosti biljaka od kojih se rade sastojci za ovu kozmetiku.

Ali, ono što čini AlpStories drugačijim i predstavlja potpunu inovaciju na tržištu je da nudi novi i potpuno drugačiji koncept izbora kozmetičkih proizvoda. To omogućava korištenje robota najnovije generacije renomirane japanske tvrtke „Yaskawa“ (kojega su kod nas već prozvali „Balthazar“), uz pomoć kojega svaki kupac može, ukoliko to želi, pripremiti optimalnu kombinaciju prirodnih sastojaka baš za sebe i tako sam kreirati svoj gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, tekući sapun, ulje za masažu, sol za kupku ili ulje za njegu lica i kose, a uskoro će biti moguće i personaliziranu kremu za lice.

Jedino ograničenje Balthazara je da vam neće dozvoliti napraviti miks koji bi odstupao od zakonski dozvoljenih količina pojedinih sastojaka, tako da je izrada vašeg vlastitog proizvoda potpuno sigurna za vašu kožu i zdravlje.

U Alpstoriesu su tako spojili do sada naizgled nespojivo – prirodne sastojke izuzetne kvalitete i vrhunsku tehnologiju te na taj način omogućili kreiranje prirodne personalizirane kozmetike. O tome jasno govori i njihov slogan – „when nature meets future“.

 

Kolekcija sastavljena od mirisne i njegujuće kamilice

Kolekcija sastavljena od mirisne i njegujuće kamilice

 

Promjena percepcije

„Pokušavamo promijeniti pogrešnu pretpostavku da su priroda i tehnologija na suprotnim stranama. Ovdje vrhunska tehnologija omogućava čovjeku maksimalno iskoristiti ono najbolje što priroda nudi za njegovu njegu!“ – kažu u AlpStoriesu. Osim toga, AlpStories tehnologija omogućava da svoj personalizirani proizvod izmiksate i naručite online na www.alpstories.hr te da vam bude dostavljen na odabranu adresu.

Činjenica je da je personalizacija prirodne kozmetike na ovaj način potpuno nov koncept u svijetu i da većina ljudi i ne zna šta je za njih dobro ili optimalno. Zato slobodno svratite u AlpStories u Arena Centru Zagreb i prvo porazgovarajte sa ekspertima u trgovini koji su osposobljeni savjetovati vam najbolju njegu bilo da vam je potrebno nešto od gotovih proizvoda ili personalizirani miks koji je pravi za vas. Na raspolaganju je i poseban uređaj koji će vam besplatno skenirati lice i gde ćete odmah dobiti analizu kože. Tu su i besplatni uzorci kako bi se prethodno sami uvjerili da je taj proizvod pravi za vas.

 

Kolekcija nadahnuta snagom lavande

Kolekcija nadahnuta snagom lavande

 

Uskoro i…

U Alpstoriesu uskoro kreću i sa besplatnim edukacijama na temu njege i zaštite kože i tijela. Na tržištu je danas puno proizvoda i teško je odlučiti se za one koji su pravi za svakoga od nas. Ovdje ćete dobiti informacije o tome što je važno za održavanje naše kože i tijela u dobrom stanju, ali i o bazama, eteričnim uljima, vitaminima i mirisima koji se nalaze u kozmetičkim proizvodima i čemu svaki od tih elemenata služi.

Uz sve to kupovina proizvoda Alpstories je i zabavna. Naime, ne samo da možete sami napraviti proizvod za sebe, možete odabrati i ime za svoj proizvod i dizajnirati svoju etiketu i tako ustvari kreirati svoj brend, i to svaki put drugačije. Od sada nemate više muke prilikom izbora poklona bez obzira na priliku.. Sudeći po interesu za Valentinovo, ta ideja je već prihvaćena.

 

Fotografije i tekst: press

Pročitajte i...

Vaša koža treba njegu s potpisom Alpstories

Kreirajte proizvod koji će potpuno odgovarati vašem tipu kože uz pomoć prirodnih sastojaka i napredne tehnologije

Biljna ulja u njezi kože

Isprobajte gelove za tuširanje s njegujućim sastojcima brenda Alpstories

Prijavite se za besplatni poklon-bon Alpstories

Voucheri koji će vas razmaziti i uvesti u svijet prirodne kozmetike

Tko su modne žrtve? I što to žrtvuju?

Mala povijest modnih žrtava

▲ Povratak na vrh