STUDIO weddings & events, mjesto i za vaše vjenčanje

30.09.2020.

U planiranju vjenčanja mjesto proslave ima veliki značaj pa ne čudi što brojni budući mladenci puno pažnje poklanjaju upravo odabiru mjesta i lokacije koje se uklapaju u njihovu viziju njihovog vjenčanja. Zato je odlična vijest da se u Zagrebu otvorilo novo it mjesto, atraktivan prostor za vjenčanja i ostala događanja, projekt koji su zajedno pokrenuli iskusni brendovi iz svijeta vjenčanja – showROOM design&events, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo. Ujedinjavanjem bogatog iskustva i kreativnih snaga ovaj je tim osmislio koncept prostora za vjenčanja i evente s naglasakom na održivost na zanimljivoj zagrebačkoj lokaciji Jadran filma, Ulica Rudolfa Kolaka 12. Pa je tako STUDIO WEDDINGS & EVENTS, redizajnom interijera i postavljanjem zanimljivog, drugačijeg i tako instagramičnog koncepta, u trenu postao nezaobilazno mjesto za sve one koji su u potrazi za atraktivnim i ne tipičnim prostorom.

Vizualno je prostor osmišljen kao multifunkcionalni koncept, s unutarnjim i vanjskim prostorom, prostor koji se djelomično nadograđuje i mijenja u skladu s potrebama klijenta i stila eventa. Transformacija prostora poštuje povijest i duh Jadran filma, ali i pruža potpuno nov vizualni doživljaj i pristup uz naglasak na poštivanje koncepta održivosti što je i jedan od najutjecajnijih svjetskih trendova u kulturi vjenčanja.

Koncept prostora odraz je i top trendi estetskih doživljaja – smjeli spoj industijskog, organik i rafiniranog boho stila. Koncept i dizajn prostora potpisuje showROOM design&events. Prostor izgledom zadovoljava klijente koji imaju visoke estetske standarde i ljubitelji su minimalizma, organskog i održivog stila života što je i odraz svjetskih trendova u svijetu vjenčanja.

Osim estetske vrijednosti, prednosti ovog prostora svakako su i nebrojene mogućnosti izmjene tlocrtne postave i koncepta prostora. Broj uzvanika može se kretati do 90 osoba u sjedećoj varijanti, što STUDIO WEDDINGS & EVENTS čini idealnim prostorom za manje evente i intimna vjenčanja. To je ujedno i odličan odgovor na sve veći broj vjenčanja koji naglasak stavljaju na manji broju zvanika ali impresivnu temu vjenčanja.

Zvona catering popratio je ideju prostora izborom hrane koja prati zdrave i urbane trendove koji koketiraju s tradicijom. Kreiran je izbor jela s brojnim mogućnostima kombiniranja čime se mogu zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Posebnu brigu vode i o svim zdravim navikama svojih klijenata što projektu daje na dodatnoj atraktivnosti.

A kako užurbani stil života, te okolnosti koje nam je donijela 2020., ostavljaju vrlo malo prostora za organizaciju važnog životnog događaja poput vjenčanja savršena usluga organizacije i koordinacije vjenčanja pod vodstvom tima Weddings in Croatia i više su nego dobrodošli. Ovaj vrsni tim pruža kako potporu u planiranju tako i potpuni osjećaj sigurnosti da će cijeli događaj proći bez stresa, od prvih koraka do finalne realizacije svih dogovorenih usluga na dan vjenčanja. Može li bolje?

Tekst: Promo
Fotografije: Martina Škrobot

Pročitajte i...

Ziggy Stardust je sletio! Kako izgleda nezamjenjivi David Bowie u novom biopicu?

Stigao je trailer za biografski film o ultimativnoj glazbenoj ikoni, a izbor glavnog glumca pomalo je neobičan, a možda i baš - savršen

Dossier karijera: Vodič za preživljavanje

Stručnjaci predviđaju da ulazimo u razdoblje najveće ekonomske krize u posljednjih pola stoljeća. Iako je lako ukliziti u očaj, imajte na umu da nas ponekad najteža vremena vode u najsvjetlije dane i svoju snagu otkrivamo na rubu lomljenja

200. izvedba predstave Velika Zvjerka u novom obliku - online kazalištu

U nedjelju se u Kazalištu Mala scena održala prva izvedba On line kazališta uživo, inovativnog projekta Kazališta Planet Art i njome ujedno proslavila 200. izvedba predstave 'Velika Zvjerka' kojom je On line kazalište uživo započelo svoj život.

Prekrasno pismo Chrissy Teigen o nezamislivom gubitku i vječnoj ljubavi

Nakon što je sa svijetom podijelila najmračniji trenutak svoga života, fantastična Chrissy Teigen napisala je lijepo intimno pismo kako bi zatvorila to poglavlje svoga života...

Popusti na najtraženije beauty tretmane, samo ovaj tjedan uz magazin Story

Pobrinite se za sebe i svoju ljepotu, ostvarite izgled kakav ste oduvijek htjeli, uz savjete koje vam donosi poseban prilog Story beauty intenziv, kojeg na 18 stranica možete pronaći u sklopu lifestyle tjednik Story.

▲ Povratak na vrh