STUDIO weddings & events, mjesto i za vaše vjenčanje

30.09.2020.

U planiranju vjenčanja mjesto proslave ima veliki značaj pa ne čudi što brojni budući mladenci puno pažnje poklanjaju upravo odabiru mjesta i lokacije koje se uklapaju u njihovu viziju njihovog vjenčanja. Zato je odlična vijest da se u Zagrebu otvorilo novo it mjesto, atraktivan prostor za vjenčanja i ostala događanja, projekt koji su zajedno pokrenuli iskusni brendovi iz svijeta vjenčanja – showROOM design&events, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo. Ujedinjavanjem bogatog iskustva i kreativnih snaga ovaj je tim osmislio koncept prostora za vjenčanja i evente s naglasakom na održivost na zanimljivoj zagrebačkoj lokaciji Jadran filma, Ulica Rudolfa Kolaka 12. Pa je tako STUDIO WEDDINGS & EVENTS, redizajnom interijera i postavljanjem zanimljivog, drugačijeg i tako instagramičnog koncepta, u trenu postao nezaobilazno mjesto za sve one koji su u potrazi za atraktivnim i ne tipičnim prostorom.

Vizualno je prostor osmišljen kao multifunkcionalni koncept, s unutarnjim i vanjskim prostorom, prostor koji se djelomično nadograđuje i mijenja u skladu s potrebama klijenta i stila eventa. Transformacija prostora poštuje povijest i duh Jadran filma, ali i pruža potpuno nov vizualni doživljaj i pristup uz naglasak na poštivanje koncepta održivosti što je i jedan od najutjecajnijih svjetskih trendova u kulturi vjenčanja.

Koncept prostora odraz je i top trendi estetskih doživljaja – smjeli spoj industijskog, organik i rafiniranog boho stila. Koncept i dizajn prostora potpisuje showROOM design&events. Prostor izgledom zadovoljava klijente koji imaju visoke estetske standarde i ljubitelji su minimalizma, organskog i održivog stila života što je i odraz svjetskih trendova u svijetu vjenčanja.

Osim estetske vrijednosti, prednosti ovog prostora svakako su i nebrojene mogućnosti izmjene tlocrtne postave i koncepta prostora. Broj uzvanika može se kretati do 90 osoba u sjedećoj varijanti, što STUDIO WEDDINGS & EVENTS čini idealnim prostorom za manje evente i intimna vjenčanja. To je ujedno i odličan odgovor na sve veći broj vjenčanja koji naglasak stavljaju na manji broju zvanika ali impresivnu temu vjenčanja.

Zvona catering popratio je ideju prostora izborom hrane koja prati zdrave i urbane trendove koji koketiraju s tradicijom. Kreiran je izbor jela s brojnim mogućnostima kombiniranja čime se mogu zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Posebnu brigu vode i o svim zdravim navikama svojih klijenata što projektu daje na dodatnoj atraktivnosti.

A kako užurbani stil života, te okolnosti koje nam je donijela 2020., ostavljaju vrlo malo prostora za organizaciju važnog životnog događaja poput vjenčanja savršena usluga organizacije i koordinacije vjenčanja pod vodstvom tima Weddings in Croatia i više su nego dobrodošli. Ovaj vrsni tim pruža kako potporu u planiranju tako i potpuni osjećaj sigurnosti da će cijeli događaj proći bez stresa, od prvih koraka do finalne realizacije svih dogovorenih usluga na dan vjenčanja. Može li bolje?

Tekst: Promo
Fotografije: Martina Škrobot

Pročitajte i...

biljkoborci

Postanite član/pretplatnik National Geographica i otkrijte čari vrtlarenja!

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i darovat ćemo vam posebno, ekskluzivno brendirano izdanje vrtlarskog seta Biljke To Grow hrvatskog brenda Biljkoborci! Jer najbolji darovi su oni koje se ne zaboravlja… zaliti!

story shopping fest

Pripremite se za fantastičan shopping: U srijedu kreće Story Shopping Fest!

NE PROPUSTITE! Fantastična kupnja s popustima do 40% uz časopis Story očekuje vas ovog tjedna, od srijede 14. travnja, diljem Hrvatske. Samo uz Story potražite shopping kupone s neodoljivim popustima na dar i pripremite se za nezaboravnu kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske

bmw

Uživajte u bezbrižnoj vožnji u BMW X modelima i posebnim pogodnostima

Brojne posebne pogodnosti u svim Tomić & Co. salonima za kupnju popularnih modela BMW obitelji X: X2, X3, X4, X5 i X6

Putujmo preko ekrana: Filmovi u kojima je grad jedan od glavnih likova 

Kad već ne možemo putovati, ovi nas filmovi vode na neke od najljepših svjetskih destinacija

Kakva mama takva kći. Ili?

Glumica Liv Tyler je od Bebe Buell naslijedila ljepotu i karizmu,  iako se nisu oduvijek najbolje slagale. No, danas svojoj majci, nekadašnjoj hard core  partijanerici, više ništa ne zamjera.

Pet koraka uz koje do kraja dana možete poboljšati svoju vezu

Baš kao u svakom području u svom životu, i na vezama treba svakodnevno raditi

▲ Povratak na vrh