STUDIO weddings & events, mjesto i za vaše vjenčanje

30.09.2020.

U planiranju vjenčanja mjesto proslave ima veliki značaj pa ne čudi što brojni budući mladenci puno pažnje poklanjaju upravo odabiru mjesta i lokacije koje se uklapaju u njihovu viziju njihovog vjenčanja. Zato je odlična vijest da se u Zagrebu otvorilo novo it mjesto, atraktivan prostor za vjenčanja i ostala događanja, projekt koji su zajedno pokrenuli iskusni brendovi iz svijeta vjenčanja – showROOM design&events, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo. Ujedinjavanjem bogatog iskustva i kreativnih snaga ovaj je tim osmislio koncept prostora za vjenčanja i evente s naglasakom na održivost na zanimljivoj zagrebačkoj lokaciji Jadran filma, Ulica Rudolfa Kolaka 12. Pa je tako STUDIO WEDDINGS & EVENTS, redizajnom interijera i postavljanjem zanimljivog, drugačijeg i tako instagramičnog koncepta, u trenu postao nezaobilazno mjesto za sve one koji su u potrazi za atraktivnim i ne tipičnim prostorom.

Vizualno je prostor osmišljen kao multifunkcionalni koncept, s unutarnjim i vanjskim prostorom, prostor koji se djelomično nadograđuje i mijenja u skladu s potrebama klijenta i stila eventa. Transformacija prostora poštuje povijest i duh Jadran filma, ali i pruža potpuno nov vizualni doživljaj i pristup uz naglasak na poštivanje koncepta održivosti što je i jedan od najutjecajnijih svjetskih trendova u kulturi vjenčanja.

Koncept prostora odraz je i top trendi estetskih doživljaja – smjeli spoj industijskog, organik i rafiniranog boho stila. Koncept i dizajn prostora potpisuje showROOM design&events. Prostor izgledom zadovoljava klijente koji imaju visoke estetske standarde i ljubitelji su minimalizma, organskog i održivog stila života što je i odraz svjetskih trendova u svijetu vjenčanja.

Osim estetske vrijednosti, prednosti ovog prostora svakako su i nebrojene mogućnosti izmjene tlocrtne postave i koncepta prostora. Broj uzvanika može se kretati do 90 osoba u sjedećoj varijanti, što STUDIO WEDDINGS & EVENTS čini idealnim prostorom za manje evente i intimna vjenčanja. To je ujedno i odličan odgovor na sve veći broj vjenčanja koji naglasak stavljaju na manji broju zvanika ali impresivnu temu vjenčanja.

Zvona catering popratio je ideju prostora izborom hrane koja prati zdrave i urbane trendove koji koketiraju s tradicijom. Kreiran je izbor jela s brojnim mogućnostima kombiniranja čime se mogu zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Posebnu brigu vode i o svim zdravim navikama svojih klijenata što projektu daje na dodatnoj atraktivnosti.

A kako užurbani stil života, te okolnosti koje nam je donijela 2020., ostavljaju vrlo malo prostora za organizaciju važnog životnog događaja poput vjenčanja savršena usluga organizacije i koordinacije vjenčanja pod vodstvom tima Weddings in Croatia i više su nego dobrodošli. Ovaj vrsni tim pruža kako potporu u planiranju tako i potpuni osjećaj sigurnosti da će cijeli događaj proći bez stresa, od prvih koraka do finalne realizacije svih dogovorenih usluga na dan vjenčanja. Može li bolje?

Tekst: Promo
Fotografije: Martina Škrobot

Pročitajte i...

Vratite se u život: što nam je činiti ako nismo dobro spavali?

6 jednostavnih kako se osloboditi od nedostatka sna

Lekcije o ljubavi (kojih se trebamo odučiti)

U popularnoj kulturi, u kojoj se ljubav prikazuje kao najopsesivnija tema, koje su najgore lekcije o njoj koje smo naučile iz filmova i serija?

Živjeti Pariz kao Coco Chanel

Iako nije rođena Parižanka, neosporna je ljubav i utjecaj Pariza na Coco i Coco na Pariz, u Gradu svjetla Gabrielle je bila i ostala moda

Izdvojili smo makeup proizvode za vruće ljetne dane u koje se isplati investirati

Savršeni look u 11 sati ujutro i razmazani makeup do 17 sati - dobrodošli u svijet ljetne šminke!

Lana Jurčević poklanja besplatna ljetovanja, kozmetiku, shoppinge i kozmetičke usluge u vrijednosti od 25 000 kn!

Povodom svog trećeg rođendana, Lana i La PIEL tim su pripremili brojna iznenađenja

Cosmopolitan Pool Party – najbolja zabava ove sezone na Jadranu, potvrdile i brojne poznate Dalmatinke i Dalmatinci

Ljeto je u srpnju tradicionalno rezervirano za najbolji party na Jadranu – i to onaj u režiji magazina Cosmopolitan, što je potvrdio nedavno održan Cosmopolitan Pool Party u splitskom Hotelu Radisson Blu Resort & Spa ugostivši brojne zvijezde – među njima i Žanamari Lalić, Lidiju Bačić, Ivu Perkušića, Tinu Walme, grupu Cambi, Radu Radolovića, Anamariju Asanović, Dinu Jelusića, Marka Petrića, Sonju Kovač, Anteu Valentu, Sonju Dvornik… Kako su se zabavili, tko je plesao u vodi, tko pjevao 'na suho', tko je goste zaintrigirao tetovažama i bez kojih modnih dodataka ne možemo zamisliti ljeto…

▲ Povratak na vrh