STUDIO weddings & events, mjesto i za vaše vjenčanje

30.09.2020.

U planiranju vjenčanja mjesto proslave ima veliki značaj pa ne čudi što brojni budući mladenci puno pažnje poklanjaju upravo odabiru mjesta i lokacije koje se uklapaju u njihovu viziju njihovog vjenčanja. Zato je odlična vijest da se u Zagrebu otvorilo novo it mjesto, atraktivan prostor za vjenčanja i ostala događanja, projekt koji su zajedno pokrenuli iskusni brendovi iz svijeta vjenčanja – showROOM design&events, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo. Ujedinjavanjem bogatog iskustva i kreativnih snaga ovaj je tim osmislio koncept prostora za vjenčanja i evente s naglasakom na održivost na zanimljivoj zagrebačkoj lokaciji Jadran filma, Ulica Rudolfa Kolaka 12. Pa je tako STUDIO WEDDINGS & EVENTS, redizajnom interijera i postavljanjem zanimljivog, drugačijeg i tako instagramičnog koncepta, u trenu postao nezaobilazno mjesto za sve one koji su u potrazi za atraktivnim i ne tipičnim prostorom.

Vizualno je prostor osmišljen kao multifunkcionalni koncept, s unutarnjim i vanjskim prostorom, prostor koji se djelomično nadograđuje i mijenja u skladu s potrebama klijenta i stila eventa. Transformacija prostora poštuje povijest i duh Jadran filma, ali i pruža potpuno nov vizualni doživljaj i pristup uz naglasak na poštivanje koncepta održivosti što je i jedan od najutjecajnijih svjetskih trendova u kulturi vjenčanja.

Koncept prostora odraz je i top trendi estetskih doživljaja – smjeli spoj industijskog, organik i rafiniranog boho stila. Koncept i dizajn prostora potpisuje showROOM design&events. Prostor izgledom zadovoljava klijente koji imaju visoke estetske standarde i ljubitelji su minimalizma, organskog i održivog stila života što je i odraz svjetskih trendova u svijetu vjenčanja.

Osim estetske vrijednosti, prednosti ovog prostora svakako su i nebrojene mogućnosti izmjene tlocrtne postave i koncepta prostora. Broj uzvanika može se kretati do 90 osoba u sjedećoj varijanti, što STUDIO WEDDINGS & EVENTS čini idealnim prostorom za manje evente i intimna vjenčanja. To je ujedno i odličan odgovor na sve veći broj vjenčanja koji naglasak stavljaju na manji broju zvanika ali impresivnu temu vjenčanja.

Zvona catering popratio je ideju prostora izborom hrane koja prati zdrave i urbane trendove koji koketiraju s tradicijom. Kreiran je izbor jela s brojnim mogućnostima kombiniranja čime se mogu zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Posebnu brigu vode i o svim zdravim navikama svojih klijenata što projektu daje na dodatnoj atraktivnosti.

A kako užurbani stil života, te okolnosti koje nam je donijela 2020., ostavljaju vrlo malo prostora za organizaciju važnog životnog događaja poput vjenčanja savršena usluga organizacije i koordinacije vjenčanja pod vodstvom tima Weddings in Croatia i više su nego dobrodošli. Ovaj vrsni tim pruža kako potporu u planiranju tako i potpuni osjećaj sigurnosti da će cijeli događaj proći bez stresa, od prvih koraka do finalne realizacije svih dogovorenih usluga na dan vjenčanja. Može li bolje?

Tekst: Promo
Fotografije: Martina Škrobot

Pročitajte i...

alDente zagreb

Al Dente, nova destinacija za uživanje u mirisnoj Hug &Punch kavi!

U samom srcu Zagreba smješten je dobro poznati restoran Al Dente u kojem chefovi spajaju talijansku i mediteransku kuhinju koristeći kvalitetne i svježe namirnice lokalnih proizvođača, tjesteninu iz vlastite proizvodnje, posebno osmišljeno brašno za pizze te mliječne proizvode iz male obiteljske mljekare u blizini talijanskog Napulja, a uživanje u popuno drugačijoj ponudi od one na koju smo navikli, zaokružilo je uvrštavanje Hug&Punch specialty kave.

Tri glumice istražuju odnos glumca i dramskog teksta u novoj verziji 'Drama o Mirjani i ovima oko nje' Ivora Martinića

Premijera drame autora Ivora Martinića 'Drama o Mirjani i ovima oko nje' održat će se 29. rujna u Polukružnoj dvorani &TD-a s početkom u 20:00, a reprizna izvedba je 30. rujna.

Odličan dizajn pronaći ćete na 8. Zagreb Design Week-u do 26. rujna

Započeo tjedan dizajna te predstavljeni pobjednici ZGDW AWARD 2021.

Neka jesen miriše na... ove parfemske senzacije

Top mirisi uz koje ćete se osjećati privlačno ove jeseni

weekend media festival

Još samo dva dana do naiščekivanijeg vikenda u godini - 14. Weekend Media Festivala

Od 23. do 26. rujna, pod sloganom #živioživot, u Rovinju će se okupiti stručnjaci iiz područja komunikacije i medija

O ljubavi, zavadama i modnim kombinacijama slavnih čitajte u novom broju Storyja

Novi broj Storyja potražite na kioscima od srijede, 22. rujna!

▲ Povratak na vrh