Time je objavio listu najutjecajnijih ljudi na internetu

03.07.2018.

Evo tko se na njoj našao...

Ah, taj čaroban svijet interneta, ne postoji ništa što se u njemu ne može dogoditi. Na najnovijoj listi magazina Time na kojoj su okupili 25 najutjecajnijih osoba na internetu tako se našla virtualna influencerica Lil Miquela koja uopće ne postoji, 18-godišnji Ronald Szabo koji je na internetu objavio audio snimku “Yanny or Laurel”, ali i predsjednik SAD-a Donald Trump.

Želimo reći da danas na internetu svatko može postati utjecajan, ako u pravo vrijeme pronađe pravu nišu. Kad govorimo o modi, važno je spomenuti da su se na listi našli Tony Liu i Lindsey Schuyler poznatiji kao Diet Prada. Oni putem interneta prozivaju slavna dizajnerska imena zbog kopiranja ili krađe ideja mladih dizajnera, a koliko su utjecajni govori činjenica da su se našli na ovoj listi.

Ohrabrujuće je i da se na listi našla saudijska blogerica Eman al Nafjan koja aktivno piše o pravima žena u Saudijskoj Arabiji, a koja je u svibnju završila u zatvoru s još nekoliko aktivistica i mogla bi dobiti kaznu od 20 godina zatvora iako za to ne postoji osnova. Cijelu listu pronađite ovdje.

Piše: N.B.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Chanel će se pridružiti online prodaji?

U svijetu mode ponovno se potegnulo pitanje zašto se Chanel i dalje ne može kupiti na internetu?

Kylie i Kendall Jenner

Tko su najutjecajniji tinejdžeri na svijetu?

Na prestižnoj listi časopisa Time našle su se sestre Jenner, ali i nevjerojatna i inspirativna Malala Yousafzai

Kanye West

Lista najutjecajnijih

Magazin Time objavio je ovogodišnju listu najutjecajnijih osoba, a na njoj su se našla i neka od nama najdražih slavnih imena

▲ Povratak na vrh