Timothée Chalamet i Zendaya u ekranizaciji klasika koju jedva čekamo

11.09.2020.

Izašao je službeni trailer za film "Dune"!

Kultna SF zbirka Franka Herberta “Dina” dobiva svoju novu filmsku verziju, a prvi pogled u uzbudljivu priču donosi nam jedva dočekani trailer.

Novi film Dennisa Villeneuvea, redatelja koji je zaslužan za hvaljena ostvarenja Arrival i Blade Runner 2049, bit će koncipiran više kao remake nego nastavak priče, a Villeneuve nije prvi čovjek koji se je okušao u ekranizaciji Dine. Naime, sedamdesetih je godina veliki Alejandro Jodorowsky planirao nadrealistički spektakl sa zvjezdanom postavom koja je uključivala Micka Jaggera, Orsona Wellesa i Salvadora Dalíja (više o (pre)ambicioznom projektu možete saznati u dokumentarcu Jodorowsky’s Dune iz 2013. godine), a i David Lynch je 1984. izbacio svoju verziju filma.

U Villeneuveovoj ekranizaciji glavnu ulogu tumači miljenik Hollywooda Timothée Chalamet, a glumačku postavu među ostalima čine i Zendaya, Jason Momoa, Javier Bardem i Josh Brolin. Ono što znamo sa sigurnošću jest da je snimanje filma završeno, a datum koji je originalno najavljen za premijeru, 18.12.2020., nije spominjan u traileru pa je moguće da ćemo novu Dinu ipak gledati tek sljedeće godine. U svakom slučaju- jedva čekamo!

Piše: Lana Harjaček
Fotografije: Instagram, IMDB

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

Što je arhitekt za imidž i kako mi može pomoći izgraditi stil i karijeru?

Kada Law Roach, samoprozvani arhitekt za imidž, osmišljava lookove za svoje klijentice, među kojima su Zendaya i Celine Dion, ne pita se što izgleda dobro zajedno već - što će ih pretvoriti u modne ikone?

Najiščekivaniji film godine ima ultimativnu. all-star. postavu.

Leo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Chris Evans, Matthew Perry, Ariana Grande… This is not a drill!

Pažnja! Ultimativna filmska lektira za ovo (Anti-)Valentinovo stiže…

Zendaya i John David Washington u svim inačicama ljubavnog klinča u prvom filmu snimljenom u potpunosti tijekom karantene

12 modnih momenata za koje ne možemo vjerovati da su se dogodili 2020.

Prisjećamo se onih modnih trenutaka koji nisu bili casual Friday za rad od kuće

▲ Povratak na vrh