Tko će glumiti Michelle Obamu u novoj seriji?

28.08.2019.

Serija koju jedva čekamo

Informacije o najavljenoj Showtimeovoj seriji First Ladies i dalje stižu na kapaljku, no najosnovnije stvari su nam ipak poznate. Koncept serije fokusiran je na privatne i političke živote nekoliko utjecajnih prvih dama SAD-a: Eleanor Roosevelt, Betty Ford i Michelle Obame. Ekipa sastavljena oko ovog projekta namjerava nam približiti događaje u Istočnom krilu Bijele kuće, gdje su sakrivene od javnosti, donesene neke od najvećih povijesnih odluka koje su utjecale na cijeli svijet.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viola Davis (@violadavis) on


Čini se da su šuškanja o tome da bi uloga bivše prve dame Michelle Obame trebala pripasti Violi Davis bila točna. Davis će seriju, zajedno s produkcijskom kompanijom svog supruga Juliusa Tennona, i producirati, stoga ne čudi da će doprinijeti i svojim neosporivim glumačkim talentom. Popularna glumica inače je prva Afroamerikanka koja je osvojila takozvanu trostruku krunu glume- nagrade Oscar, Emmy i Tony. Nas je definitivno osvojila ulogama u filmu the Help te seriji How to Get Away with Murder.

 

 

Sudeći prema prvim reakcijama na društvenim mrežama, internetska populacija je i više nego zadovoljna ovim odabirom glumice za ulogu Obame, a i mi se moramo složiti da se radi o savršenom castingu te jedva čekamo vidjeti snažan performans Viole Davis koja sigurno neće razočarati.

 

Piše: L.H.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

16 najboljih lookova za Zoom poziv, tj. SAG Awards

Bilo je suza, smijeha i vrhunske mode

Modne poruke pomirenja na Bidenovoj inauguraciji

Je li JLo zaista usred nastupa na predsjedničkoj inauguraciji zavapila "Let's get loud?"

Sve o „aktivističkom“ crvenom ružu koji je predstavila Michelle Obama

Bivša američka prva dama udružila je snage s kozmetičkim brendom The Lip Bar i neprofitnom organizacijom When We All Vote u sjajnoj “političko- kozmetičkoj” akciji

Čak i Michelle Obama obožava skandinavske brendove

Što je Michelle nosila u Kopenhagenu i Stockholmu?

▲ Povratak na vrh