Trebate personalizirani planer?

10.12.2015.

Magdalena Bešker ima odgovor na ovo pitanje

Dok na stotine mladih, školovanih građana Hrvatske bolju budućnost traže izvan granica, već četiri godine mlada poduzetnica Magdalena Bešker iz Svete Nedelje, svoju budućnost gradi na nemirnom domaćem tržištu, dokazujući da originalnost poslovne ideje i upornost uspijevaju u svim ekonomskih okolnostima.

 

Magdalena Bešker

Magdalena Bešker

 

Ova diplomirana dizajnerica nakon fakultetske diplome okrenula se kreiranju personaliziranih rokovnika, planera i bilježnica, prilagođenih svakoj osobi, posebice onoj koja traži originalan poslovni poklon.

 

Moj planer

 

Više na – Facebook profil Moj planer.

Fotografije: Mirko Janković

Pročitajte i...

U sedmom nebu uz jesenski StoryGourmet

Potražite novi broj od 18. rujna na svim kioscima, a nemojte zaboraviti ni pretplatiti se na najslasniji časopis na domaćem tržištu!

Karijerni burnout: je li trenutak za poslovnu reinvenciju?

Kako prepoznati da smo pregorjele na poslu i što poduzeti u ovim nestabilnim vremenima? Pričajmo o #FashionReinvention kada je riječ o karijeri

Što vaša kava govori o vama

Puno više od toga da volite pjenu ili ne volite hladno mlijeko. Kakvu kavu naručujete štošta otkriva o vašem karakteru: jeste li perfekcionistica ili šlampavica, introvert ili ekstrovert, dinamični ili pomalo usporeni…

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

sensa dan

Novi datum jesenskog Sensa dana u Maksimiru!

Zbog loših vremenskih uvjeta, najveći festival zdravlja, ljepote i vitalnosti - Sensa dan prebacili smo na 26. rujna. Čekamo vas!

▲ Povratak na vrh