Trebate personalizirani planer?

10.12.2015.

Magdalena Bešker ima odgovor na ovo pitanje

Dok na stotine mladih, školovanih građana Hrvatske bolju budućnost traže izvan granica, već četiri godine mlada poduzetnica Magdalena Bešker iz Svete Nedelje, svoju budućnost gradi na nemirnom domaćem tržištu, dokazujući da originalnost poslovne ideje i upornost uspijevaju u svim ekonomskih okolnostima.

 

Magdalena Bešker

Magdalena Bešker

 

Ova diplomirana dizajnerica nakon fakultetske diplome okrenula se kreiranju personaliziranih rokovnika, planera i bilježnica, prilagođenih svakoj osobi, posebice onoj koja traži originalan poslovni poklon.

 

Moj planer

 

Više na – Facebook profil Moj planer.

Fotografije: Mirko Janković

Pročitajte i...

hudog & hucat

Namještaj za kućne ljubimce s dizajnerskim potpisom pronađite na Elle Boutiqueu

Hudog & Hucat domaći je brend koji stvara preslatke krevetiće za četveronožne članove obitelji

sensa dan

Dođite na najveći festival vitalnosti na otvorenom: Sensa dan obogaćuje živote i unosi radost u svakodnevicu

Najveći hrvatski festival zdravlja, ljepote i vitalnosti na otvorenom stiže nam uljepšati i ovo ljeto! Kao i svake godine, očekuju vas besplatne radionice joge, zvučne kupke i meditacija te čitav niz predavanja na temu osobnog rasta i razvoja. Posvetite vrijeme sebi i svojim užicima!

Ne propustite najpovoljniji ljetni shopping uz Story kupone

Novi broj časopisa Story donosi kupone za ljetni shopping s vrtoglavim popustima u trgovinama diljem Hrvatske! Ne propustite najpovoljniju kupnju od 9. do 15. lipnja uz 30% popusta, a uz PBZ CARD Premium Visa karticu ostvarite dodatne pogodnosti – 40% popusta u subotu, 12. lipnja!

sensa vikend

Probudite svoje unutarnje snage na vikendu osnaživanja

Posebno iskustvo promjene, buđenja unutarnjih snaga i osnaživanja čeka vas od 25. do 27. lipnja na Sensa vikendu u Osijeku. Naš tradicionalan vikend posvećen osobnom rastu prvi put organiziramo u Slavoniji, i to u prekrasnom Hotelu Osijek koji će nam biti 'utočište' na našem putu razvoja

Ugradite CO detektor dima u svoj dom i spavajte mirno i sigurno

Čak i kratkotrajno izlaganje većoj količini CO2 ima ozbiljne posljedice na zdravlje, ali najnagrađivaniji europski sigurnosni sustav Ajax ponudio je pouzdano rješenje koje će zaštititi vaše najmilije od rizika poput neispravnosti kućnih plinskih uređaja. Važnost prevencije koja život znači prepoznao je i Darijo Srna koji je nedavno postao brand ambasador Ajax sustava.

Tri zlatna pravila Gisele Bündchen za zdravo tijelo i um

Osnovni recept za ljepotu, zdravlje i sreću jedne od najslavnijih modelki na svijetu

▲ Povratak na vrh