Tri genijalna Instagram profila posvećena modi iz filmova i serija

02.02.2018.

Otkrili smo tri sjajna Instagram profila posvećena modi u serijama "Dadilja" i "Seks i grad" te filmskom serijalu "Harry Potter"

O Instagram profilima koji se bave modom na komičan način već smo pisali, a sada smo pronašli i nekoliko onih koji su posvećeni modi s TV i kino ekrana. Otkrijte ih u nastavku:

Fran Fine Fashion, @whatfranwore

Na ovom odličnom Instagram profilu pronaći ćete sve odjevne kombinacije koje je Fran Drescher nosila u seriji “Dadilja” od 1993. do 1999. godine. Profil vodi Shan Brown koja izdvaja odjevne kombinacije koje je Fran nosila u seriji, ali i otkriva koja se dizajnerska imena kriju iza svakog komada. Osim toga, autorica uvijek pokušava pronaći trgovinu u kojoj bi se ti vintage komadi mogli nabaviti, a lokaciju onda dijeli sa svojih 228 tisuća pratitelja na Instagramu.

Every Outfit on Sex & the City, @everyoutfitonsatc

Ovaj je Instagram profil već stekao kultni status u svijetu društvenih mreža. Na njemu ćete pronaći sve odjevne kombinacije iz serije “Seks i grad”, a Vogue ga je jednom nazvao “najdražim Instagram profilom modne industrije”. Profil prati čak 438 tisuća ljudi, a prati ga i sama Sarah Jessica Parker.

Gryffindior, @gryffindior

Gryffindior je najmlađi Instagram profil na našoj listi. Otvoren je 10. siječnja ove godine, a već ima više od 18 tisuća pratitelja. Taj profil donosi scene iz Harry Potter filmova u kojima autor “odijeva” likove u Dior. Tako ćete vidjeti Dumbledorea kako nosi kožnu Dior beretku, Hermione u prozirnoj haljini iz najnovije ljetne kolekcije za 2018. ili pak profesoricu McGonagall u kaputu iz nove Dior Haute Couture kolekcije.

A post shared by gryffindior (@gryffindior) on

A post shared by gryffindior (@gryffindior) on

Piše: N.B.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Put u MODNI RAJ zbog kojeg sanjamo o COVID putovnici

U iščekivanju it accessoirea 2021. godine - COVID putovnice, želja za putovanjem jača je nego ikada prije. Možda još nije vrijeme za pakiranje, ali ništa vas ne sprečava da se već počnete pripremati za put iz snova. Bilo da nešto planirate ili samo sanjarite, inspirirajte se našim pregledom pet top izložbi u pet europskih destinacija. Tema? Moda, naravno!

nataša mihaljčišin

Modno oslobođenje tijela

Nova kolekcija 'Metamorfoze' Nataše Mihaljčišin slavi slobodu kretanja i čaroliju ručnog rada

kara del toro

Još jedna laž na Instagramu: Selfie u ogledalu zapravo nastaje bez ogledala?

Razdor između Instagram vs. Reality postaje još dublji

Modno oslobođenje: Vrijeme je za raskošne volane

Ženstven i lepršav modni editorijal koji poziva u budućnost prepunu mogućnosti

karen elson

Supermodel Karen Elson razotkriva naličje modne industrije. I nije neki prizor...

'Velika iluzija mode jest da gradi sliku žena kao moćnih božica, ali iza kulisa nemamo prava'

▲ Povratak na vrh