U Londonu je otvoren hotel za biljke!

09.08.2019.

Spas za sve ljubitelje biljaka

Volite li zelenilo, sigurno vam je poznat onaj (nimalo lijep) osjećaj kada se nakon godišnjeg odmora vratite na svoj balkon i shvatite da većina biljaka koje ste čitavu godinu predano njegovali više nije u top formi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patch (@patchplants) on Aug 7, 2019 at 1:12am PDT

 

Kako to ovog ljeta ne bi bio slučaj, brend Patch smislio je jednu zbilja fantastičnu ideju – prvi londonski hotel za biljke! Naime, Patch Plant Hotel je mjesto na kojem možete stručnjacima povjeriti čuvanje svojih biljaka dok ste na odmoru, a oni će se pobrinuti da vaši “zeleni ljubimci” dobiju tretman od pet zvjezdica i dočekaju vas u punom sjaju kada se preporođeni vratite s godišnjeg.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patch (@patchplants) on Jul 24, 2019 at 12:28am PDT


Sve su prostorije podešene na idealne klimatološke uvjete i prilagođene tako da biljke dobivaju dovoljnu količinu sunca, a najbolja stvar kod ovog posebnog hotela je što je u potpunosti besplatan. Jedino što trebate učiniti je predbilježiti se koje ćete datume biti odustni, dopremiti svoje zelene ljubimce u Patch, prepustiti ih rukama botaničara i rasterećeni otputovati na zasluženi odmor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patch (@patchplants) on Aug 8, 2019 at 1:02am PDT


“Dobro nam je poznato razočaranje koje nas dočeka pri povratku s godišnjeg odmora kada shvatimo da su se naše biljke iz prekrasnog zelenila pretvorile u tužne trule grančice. Otvorili smo hotel za biljke kako bismo pomogli svima onima koji obožavaju zelenilo, a nemaju ga kome ostaviti na čuvanje”, izjavili su iz uprave ovog posebnog hotela.

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

JEDINSTVENI KONCERTI ZA VIKEND PRED VAMA

Josipa Lisac i Marin Ivanović Stoka, Nered, Tram 11 i Hladno Pivo u izdanju snimanom samo za Story

Beach, please!

„Kad je nebo puno zvijezda, a more mirno i toplo, čovjek ima osjećaj da lebdi u svemiru“, konstatirala je glumica Natalie Wood. Ima li što ljepše od dana na plaži? Ili još bolje, večeri! Vrijeme je za putovanje prema moru, a ovo su cool sitnice koje bismo rado ponijeli sa sobom....

5 čarobnih namirnica za detoksikaciju

Zrno kamene soli svako jutro napravit će čuda za vaš organizam. A evo koje još namirnice morate uvesti u prehranu želite li izbaciti toksine, živjeti zdavije i izgledati bolje!

Jeste li pročitali srpanjski Elle u digitalnom izdanju?

Čitajte Elle i u digitalnom formatu! Vaš omiljeni magazin možete naručiti online i čitati ga u elektronskom obliku, pojedinačno ili putem pretplate. Jednostavno i sigurno kroz par klikova dođite do omiljenog Elle sadržaja

▲ Povratak na vrh