U Londonu je otvoren hotel za biljke!

09.08.2019.

Spas za sve ljubitelje biljaka

Volite li zelenilo, sigurno vam je poznat onaj (nimalo lijep) osjećaj kada se nakon godišnjeg odmora vratite na svoj balkon i shvatite da većina biljaka koje ste čitavu godinu predano njegovali više nije u top formi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patch (@patchplants) on

 

Kako to ovog ljeta ne bi bio slučaj, brend Patch smislio je jednu zbilja fantastičnu ideju – prvi londonski hotel za biljke! Naime, Patch Plant Hotel je mjesto na kojem možete stručnjacima povjeriti čuvanje svojih biljaka dok ste na odmoru, a oni će se pobrinuti da vaši “zeleni ljubimci” dobiju tretman od pet zvjezdica i dočekaju vas u punom sjaju kada se preporođeni vratite s godišnjeg.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patch (@patchplants) on


Sve su prostorije podešene na idealne klimatološke uvjete i prilagođene tako da biljke dobivaju dovoljnu količinu sunca, a najbolja stvar kod ovog posebnog hotela je što je u potpunosti besplatan. Jedino što trebate učiniti je predbilježiti se koje ćete datume biti odustni, dopremiti svoje zelene ljubimce u Patch, prepustiti ih rukama botaničara i rasterećeni otputovati na zasluženi odmor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patch (@patchplants) on


“Dobro nam je poznato razočaranje koje nas dočeka pri povratku s godišnjeg odmora kada shvatimo da su se naše biljke iz prekrasnog zelenila pretvorile u tužne trule grančice. Otvorili smo hotel za biljke kako bismo pomogli svima onima koji obožavaju zelenilo, a nemaju ga kome ostaviti na čuvanje”, izjavili su iz uprave ovog posebnog hotela.

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Tko je bila Ruth Bader Ginsburg

Ikona ženskih prava i heroina feminizma

Filmovi na španjolskom jeziku koje trebate pogledati

Za sve ljubitelje španjolskog jezika i kulture

“Obožavam pomagati mladim poduzetnicama”

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović kraj mentorstva u zanimljivom poslovnom projektu proslavila večerom s uglednim hrvatskim poslovnim ženama

Sve što morate znati o sinoćnjoj sve samo ne tipičnoj dodjeli Emmyja

Sinoć je održana 72. svečana dodjela nagrada Emmy

▲ Povratak na vrh