U ponedjeljak na male ekrane stiže nova hvaljena serija “Prevaranti”

01.09.2017.

Serija "Prevaranti" spoj je slapstick komedije, odličnog scenarija, neočekivanih obrata i vrhunske glumačke izvedbe što je čini jednom od najzabavnijih novih humorističnih serija

Serija “Prevaranti”, koja je premijerno prikazana u SAD-u a prati Maddie (Inbar Lavi), zavodljivu umjetnicu s jedinstvenom metodom varanja neopreznih žrtava. Promjenom svoje osobnosti ona tjera muškarce i žene da se zaljube u nju, vjenča se s njima, te nestaje s njihovim novcem. Skupi i taman toliko kompromitirajućih informacija da je sigurna da njene žrtve nikada neće otići na policiju. Njezina spletka svaki put upali, sve dok se njezine posljednje žrtve, Ezra (Rob Heaps), Richard (Parker Young) i Jules (Marianne Rendun), ne udruže kako bi je pronašli. No, kako bi uhvatili Maddie, trojac će i sam morati svladati umjetnost varanja. U seriji, uz ove vrsne glumce, jednu od važnijih uloga ima i sjajna Uma Thurman, kao agentica FBI-ja.

Serija koju kod nas premijerno prikazuje Fox Life, od ponedjeljka, 4. rujna u 22:00 h, toliko je oduševila publiku, da nije bilo previše dvojbi hoće li dobiti i nastavak. Druga sezona počinje se snimati već ove jeseni. Nakon što pogledate prvih deset epizoda ove crne komedije jedva ćete čekati da vidite što će se dogoditi dalje s jedinstvenim likovima koje je, iako su prepuni mana, lako zavoljeti.

IMPOSTERS — Season:1 — Pictured: (l-r) Stephen Bishop as Patrick, Marianne Rendon as Jules, Patrick Young as Richard, Inbar Lavi as Maddie, Rob Heaps as Ezra, Katherine LaNasa as Sally, Brian Benben as Max — (Photo by: Kurt Iswarienko/Bravo)

Tekst i foto: PR

 

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh