Versace Eros Flame donosi miris istinske ljubavi

05.02.2019.

Miris za samouvjerene muškarce

“Iskra istinske ljubavi je san koji svatko od nas traži. Prava ljubav osvaja dušu, tijelo i um i nikad vas ne pušta. Oduzima vam dah, jer bez vašeg voljenog, više se ne osjećate potpuno. Prava ljubav prožima sve u vječnom plamenu strasti ” izjavila je Donatella Versace.

 

 

Kreator miris Olivier Pescheux napravio je miris za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su povezani sa svojim najdubljim emocijama. Versace Eros Flame je vatreno crveni, intenzivan i muževan, nedvojbeno podsjeća na strast ljubavi.

 

 

Mirisne note Versace Eros Flame karakteriziraju snažni kontrasti u kojima plemeniti i elegantni sastojci obogaćuju jedan drugoga.

 

 

Glavne note su osobito živahne – svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranča zagrijani su notama crnog papra sa Madagaskara i obavijeni u aromatičnom divljem ružmarinu.

 

 

Kroz olfaktivni val papar drva, geranija i ruže pa sve do baze dragocjenih drvenastih nota – Texas cedar, pačuli Coeur, vetiver sa Haitija, planinski hrast Moss i sandalovina suptilno su pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug sa tonka zrnom i vanilijom. Versace Eros Flame je dosljedan, muževan miris, oda strasti i proslava senzualnog zanosa. Olfaktivna obitelj: citrusna-začinsko-drvenasta.

Fotografije: Press

Pročitajte i...

 Svijeće koje mirišu na djetinjstvo

Jeste li kao dijete sanjarili o kućici na drvetu, koju ćete jednog dana izgraditi u kutu vrta? Ako su miris ruža, mente ili sijena vaš olfaktorni „Proustov kolačić“,  koji vas automatski vraća u vremena razderanih koljena i rumenih obraza, imamo nešto što bi vas moglo usrećiti…

Jennifer Lopez izgleda sjajno u novoj Versace kampanji

Inspirirana kultnom haljinom s Grammyja

ELLE Countdown: 10 trenutaka na modnoj pisti koji su obilježili ovo desetljeće

Ako ste propustili ove ključne momente, vjerojatno ste prespavali dekadu!

Divlji zapad u Versace stilu

Nova kolekcija kultnog brenda

▲ Povratak na vrh