Voda idealna za užurban način života

18.06.2019.

Voda koja je osvježila posjetitelje ELLE Boutiquea

Danas svi živimo ubrzanim životom, a tome smo se pogotovo uvjerili na ovogodišnjem ELLE Boutiqueu. Način života i rada mijenja se ukorak s tehnologijom, a što više tehnologija upotrebljavamo, čini se da imamo sve manje vremena za sebe i svoje zdravlje.

 

Elle Boutique powered by Smartwater – partnerska suradnja dvaju brendova drugu godinu za redom

 

Često čujemo koliko je voda iznimno važna za zdravlje organizma, jer čak dvije trećine našeg organizma čine tekućine. Pravilna hidratacija organizma pritom ne znači samo piti vodu kad smo žedni, vodu se preporučuje uvijek imati pri ruci.

 

Glumica Mia Biondić

 

Nepogrešivo svježeg okusa Smartwater je apsolutni hit za svakodnevnu hidrataciju. Oduševila je posjetitelje jednog od najvećih modnih događanja, ELLE Boutiquea. Naime, Smartwater dolazi u praktičnoj premium boci koja se ističe svojim elegantnim i modernim dizajnom. Jednostavno divna, divno jednostavna, s njome nećete ostati neprimijećeni.

 

Andrea Solomun

 

Dolazi u dvjema verzijama ambalaže, u manjoj boci od 600 ml i većoj od 1100 ml, i tako postaje najbolji suputnik pri odlasku na sportsku aktivnost, posao ili putovanje. Za više informacija pratite nas na našim društvenim mrežama.

 

Nepogrešivo svježeg okusa Smartwater je apsolutni hit za svakodnevnu hidrataciju

 

Fotografije: Press

Pročitajte i...

U fantastičnom okruženju otvoren je ovogodišnji ELLE Boutique by Smartwater!

U Dežmanovoj ulici jutros su domaći dizajneri predstavili bestselere kolekcija po povoljnim cijenama

Što svaka snažna i uspješna žena mora imati u svom ormaru?

Što su nam za ELLE Boutique pripremile sestre Šopar?

▲ Povratak na vrh