Vrag nosi Pradu i … pjeva: poznati film postat će mjuzikl

20.09.2019.

Pogodite tko je napisao glazbu za njega?

Mjuzikl, inspiriran popularnim filmom Devil Wears Prada, pojavit će se na Broadwayu 14. srpnja 2020. godine. Obično se događa suprotno – popularni mjuzikli postaju filmovi, ali adaptacije filmskih hitova na kazališnim daskama postale su i tradicija Broadway teatra. Nitko ne zna tko će igrati uloge koje su svojevremeno ovjekovječile Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt (“milijun djevojaka bi ubilo za to radno mjesto”). Ali već je poznato da će glazbu za mjuzikl napisati Elton John!

 

 

Službena obavijest glasi:

“Andy, ambiciozna mlada autorica iz New Yorka, dobiva posao u prestižnom časopisu. Pokušavajući preživjeti pod vodstvom svoje elegantne, ali strašne šefive, zarobljena je između svojih snova i cijene koju mora platiti za novu stvarnost. “Vrag nosi Pradu” novi je mjuzikl koji će popularnom filmu pružiti svjež izgled. Ponekad su najbolji fashion statementi otpjevani.”

Priznajemo, ne zvuči loše.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Stills/Devil Wears Prada

Pročitajte i...

Pogledajte obrisanu scenu iz filma 'Vrag nosi Pradu'. Gledat ćete ga drugim očima

Prizor koji otkriva segment iz života Mirande Priestley za koji nismo znale…

Anne Hathaway bila je tek deveti izbor za ulogu Andy u 'Vrag nosi Pradu'?!

Prošlo je već 15 godina od slavnog filma, a mi tek sad doznajemo neke sočne informacije

Glumica o kojoj će se još pričati: Ariana DeBose nakon 'Priče sa zapadne strane' i mjuzikla 'The Prom' snima novu seriju

Multitalentirana zvijezda Spielbergovog remakea mjuzikla 'Priča sa zapadne strane' iza sebe ima nekoliko ludih godina u kojima niže uspjehe na Broadwayu, a za ulogu u Netflixovu mjuziklu 'The Prom' možda joj se smiješi i Oscar

Samo nekoliko fantastičnih lookova Mirande Priestly za vraški početak tjedna

Andy je slatka, ali mi želimo biti Miranda kad odrastemo…

Najiščekivaniji film godine ima ultimativnu. all-star. postavu.

Leo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Chris Evans, Matthew Perry, Ariana Grande… This is not a drill!

Anne Hathaway novim lookom nadmašila likove iz 'Dinastije'

Povratak metalik lamea za kućne outfite?

▲ Povratak na vrh