Wine ’n Dine: senzacionalna aplikacija koja osvaja svijet!

Wine 'n dine
01.07.2015.

Instagram je dobio ozbiljnu konkurenciju, bar u području fotkanja hrane i pića!

Priznajte, zanima vas što to poznati vole jesti! Koje restorane preferiraju, gdje izlaze, koja su im omiljena jela i kako izgleda njihov uobičajeni jelovnik na dnevnoj bazi? E pa posljednja internet senzacija, Wine ’n Dine, otkriva upravo to!

Najnovija aplikacija vrlo je slična Instagramu, osim što je posebno osmišljena za hranu i piće. Svi oni koji će je koristiti, moći će slikati hranu i piće za vrijeme ručka i podijeliti je s pratiteljima, označiti određene restorane i proizvode, odnosno hranu koju u tom trenutku konzumiraju.

 

Wine 'n dine

 

Njihovi pratitelji imat će priliku, ako im se neka hrana, koju njihov idol ili omiljena glumica konzumira, svidi, sačuvati fotku u “Wanna Try” listi ili otkriti restorane u blizini svog mjesta stanovanja koji imaju sličnu ponudu, kao i ocjene prijatelja za restorane.

Ovu aplikaciju već koriste Gigi i Bella Hadid, kao i kompletan tim Kardashian. Pri skidanju možete izabrati i pseudonim pod kojim ćete postojati na mreži. Tako je Gigi Hadid izabrala korisničko ime @ChefBoyarGi, a među omiljene restorane uvrstila je McDonald’s i Nobu.

Želite li probati? Skinite aplikaciju ovdje.

Pripremila: P.O.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Djevojka koju obožavamo pratiti: Marta Cygan

Njezin je Instagram profil posveta životu u ful koloru, prepun jarkih nijansi, egzotičnog bilja i mode neopterećene trendovima…

Majka od Beyoncé dane krati vicevima koji su toliko loši da su zapravo smiješni

Čini se da je Tina ipak najveća zvijezda na obiteljskim ručkovima, sorry Bey, sorry Jay.

Najzabavniji online modni izazovi

Ako vam treba dovoljno dobar razlog za dotjerivanje kod kuće, pronašli smo ga! Od #DressUpFridaya do #HomeCouturea, s obveznom rekreacijom uz Elleove  #Stilskevježbe, na vama je da odaberete svoj favorit

▲ Povratak na vrh