YES, WE ARE BACK!

20.06.2018.

Otkrijte kako je bilo na snimanju naše prve korporativne kampanje u kojoj su sudjelovali urednici Adria Medije Zagreb

Jeste li se ikad zapitali tko su ljudi zaslužni za stvaranje vaših najdražih časopisa i hot vijesti kojima vas iz dana u dan, iz tjedna u tjedan te iz mjeseca u mjesec informiramo, zabavljamo, inspiriramo i otkrivamo sve ono što trebate znati iz svijeta celebrityja, mode, lifestylea, prirode i zdravlja?

Nakon 16 godina postojanja, odlučili smo da je vrijeme predstaviti glavne urednike i aktere naše izdavačke kuće Adria Media Zagreb i to na način u kojem nam nema premca – kampanjom nazvanom ‘Yes, We Are Back!’ nastalu pod kreativnim vodstvom Elleova urednika mode Saše Joke i vodećeg domaćeg fotografa Mladena Šarića. U ulozi modela genijalno su se snašli Zrinka Ferina, glavna urednica tjednika Story te časopisa Story Gourmet i Story Vjenčanja, njezin zamjenik Enio Dellavia, urednica portala Story.hr Milena Dražić, glavna urednica Storybooka Vanja Ljubić, glavna urednica Ellea Nambi Kezić i sam Saša Joka, glavna urednica Cosmopolitana Aleksandra Orlić i urednik beautyja Ivo Parać, glavni urednik National Geographica Hrvoje Prćić, glavni urednik Men’s Healtha Krešimir Šego te glavna urednica časopisa Sensa Izabela Vrtar. Svakog od njih Saša je zamislio i stilizirao u ulogama svojih titula pa tako Prćić na prstu vrti globus, Šego pozira s utegom za vježbanje, Orlić pozira kao da se snima najnovija naslovnica za Cosmo, a Ferina u red carpet looku spremna je za najglamurozniji party.

Zahvaljujući našim vjernim partnerima – trgovinama The Core, Heraldi, Clan, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović i Garderoba te prestižnim brendovima u njihovoj ponudi, poput Ralpha Laurena, Michaela Korsa, Canalija, Paul Smitha, Baum und Pferdgartena i Joopa, svi od reda izgledaju poput najkulerskijih top modela, a na snimanju je sudjelovao i Saša Šekoranja, čiji naramak svježeg žita kompletira look Sensine Izabele Vrtar! Da nijedan detalj ne bi bio prepušten slučaju, frizure je kreirala Milena Maršić iz salona Glamour, a za make up pobrinuo se Saša Joković. Hvala svima koji su radili i sudjelovali na snimanju i vjerujemo da ćete, baš kao i mi, uživati u genijalno zabavnoj, prvoj kampanji Adria Medije Zagreb.

Milena Maršić i Saša Joković u pripremama frizura i šminke našeg tima

Modni dodaci za styling

Asistent stilista Marko Stipić suši fenom žito Saše Šekoranje

Priprema stylinga po lookovima

Pročitajte i...

Adria Luxury Summit otkrio prilike za premium tržište u vrijeme krize

Regionalni lideri u segmentu luxury industrije i biznisa okupili su se u Zagrebu na upravo održanom drugom Adria Luxury Summitu

Story u sklopu SFF-a predstavio izložbu Talents Sarajevo 2019

Talents Sarajevo postao je najvažniji regionalni filmski hub za mlade filmske profesionalce

Stigla je neodoljiva svibanjska Sensa!

Od ponedjeljka 14. svibnja 2018. na kioscima je nova Sensa. Iz pisma urednice doznajte što vas očekuje u novom broju, a Sensa za sve čitatelje ima i dar iznenađenja – Sensa platnene vrećice, gumice za kosu, bojanke za odrasle...

▲ Povratak na vrh