Zašto je Marks & Spencer promijenio ime?

18.05.2018.

Nakon više od 130 godine postojanja Marks & Spencer iz neobičnog razloga mijenja ime!

Britanska robna kuća Marks&Spencer već 134 godine djeluje pod tim imenom, a sada su ga iznenadno odlučili promijeniti! Razlog ovog neobičnog pothvata je kraljevsko vjenčanje koje se ovog vikenda održava u Londonu. U čast kraljevskom paru robna kuća promijenila je ime u Markle&Sparkle i novi logo već je osvanuo na brojnim prodajnim mjestima.

Objasnili su kako su oni tradicionalni britanski brend i osjećali su se dužnima odati počast kraljevskoj obitelji i nadaju se da će Princ Harry i Meghan Markle cijeniti ovu gestu.

Za nadolazeći vikend pripremaju čitav niz promotivnih proizvoda i aktivnosti na temu kraljevskog vječanja i sigurni smo da su im uspjeh i rast prodaje zagarantiran!

Piše: A.S.
Foto: Profimedia / @marksandspencer

Pročitajte i...

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Osvrni se gnjevno ili o bijesu

Sve nas povremeno preplavi osjećaj od kojega nam cijelo tijelo počne bridjeti, glas nam se promijeni, ruke tresu i čini se da smo na najboljem putu da se pretvorimo u gnjevno čudovište koje usput demolira cijele gradove. Bijes je na zlu glasu, kultura nas uči da ga potiskujemo i naučimo kontrolirati, no riječ je o emociji od koje možemo mnogo naučiti i koja nam može u mnogočemu pomoći. Kako upregnuti bijes da radi za nas?

Što je Slow TV i svjedočimo li nekom novom pokretu?

Kako je odjednom poraslo zanimanje za posve "obične" stvari?

Osam dnevnih rituala koji će vas uzemljiti

Udahnite jutarnji zrak, priuštite si čašu vina... Ovi laki zahvati u svakom danu dat će vam potrebnu snagu bez obzira na to u kojoj ste fazi tranzicije u «novu normalu»

Upomoć, kolega mi je seronja

Uspostaviti dobre odnose s bližnjima i držati na udaljenosti toksične osobe nije lako, ali izbjeći zamku da se u interakciji s drugima i sami ne pretvorimo u bezveznjaka - prava je umjetnost! 

Preljub u doba socijalne izolacije? Ne samo da je izvediv, već je u porastu

Iako zvuči kao prilično zahtjevan poduhvat, onima koji uživaju u uzbuđenju, neizvjesnosti, pa čak i maloj dozi straha da će biti uhvaćeni, ljubavničke veze nikad nisu bile primamljivije

▲ Povratak na vrh