Zašto je Marks & Spencer promijenio ime?

18.05.2018.

Nakon više od 130 godine postojanja Marks & Spencer iz neobičnog razloga mijenja ime!

Britanska robna kuća Marks&Spencer već 134 godine djeluje pod tim imenom, a sada su ga iznenadno odlučili promijeniti! Razlog ovog neobičnog pothvata je kraljevsko vjenčanje koje se ovog vikenda održava u Londonu. U čast kraljevskom paru robna kuća promijenila je ime u Markle&Sparkle i novi logo već je osvanuo na brojnim prodajnim mjestima.

Objasnili su kako su oni tradicionalni britanski brend i osjećali su se dužnima odati počast kraljevskoj obitelji i nadaju se da će Princ Harry i Meghan Markle cijeniti ovu gestu.

Za nadolazeći vikend pripremaju čitav niz promotivnih proizvoda i aktivnosti na temu kraljevskog vječanja i sigurni smo da su im uspjeh i rast prodaje zagarantiran!

Piše: A.S.
Foto: Profimedia / @marksandspencer

Pročitajte i...

Kate i William danas slave desetu godišnjicu braka, prisjetili smo se tog svečanog dana

Prošlo je deset godina od vjenčanja koje je pratilo preko dvije milijarde ljudi

Pet koraka uz koje do kraja dana možete poboljšati svoju vezu

Baš kao u svakom području u svom životu, i na vezama treba svakodnevno raditi

Vitki do proljeća: Drastične dijete su out, in je promjena načina života!

Koliko ste puta krenuli na dijetu i peti dan odustali? Umjesto da se mučite s dijetama čudnovatih naziva i nemogućih zahtjeva, isprobajte nešto što uistinu pali

Osvrni se gnjevno ili o bijesu

Sve nas povremeno preplavi osjećaj od kojega nam cijelo tijelo počne bridjeti, glas nam se promijeni, ruke tresu i čini se da smo na najboljem putu da se pretvorimo u gnjevno čudovište koje usput demolira cijele gradove. Bijes je na zlu glasu, kultura nas uči da ga potiskujemo i naučimo kontrolirati, no riječ je o emociji od koje možemo mnogo naučiti i koja nam može u mnogočemu pomoći. Kako upregnuti bijes da radi za nas?

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

Što je Slow TV i svjedočimo li nekom novom pokretu?

Kako je odjednom poraslo zanimanje za posve "obične" stvari?

▲ Povratak na vrh