Zašto se serija “Male laži” vjerojatno neće produžiti na treću sezonu?

17.07.2019.

Kraj popularne serije

Druga sezona serije Big Little Lies zadovoljila je fanove još jednom zadivljujućom izvedbom slavnog ansambla – uključujući i izniman debitantski nastup Meryl Streep kao hladne svekrve iz pakla – ali nažalost zahvaljujući impresivnoj i traženoj ekipi glumaca, serija se možda neće vratiti za treću sezonu.

Prema glavnom uredniku produkcijske kuće HBO Caseyju Bloysu, “nerealno je” očekivati kako bi zvijezde serije – uključujući Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Lauru Dern, Zoe Kravitz i Shailene Woodley – ponovno mogle udružiti snage zbog rasporeda.

 

 

“Stvarnost je da su to neke od najtraženijih glumica koje rade u Hollywoodu. Samo mislim da to nije realno.”, rekao je Bloys za TV Line. “Volim ovu skupinu ljudi i volim raditi s njima. Imamo već druge projekte s nekima od njih – Nicole s nama radi na novoj seriji [The Undoing]. Gledajte, kada bi svi došli do mene i rekli, “Oslobodili smo sve naše rasporede!” – onda bi sigurno bilo treće sezone. Ali mislim da to nije realno.”

 

 

Obožavatelji serije već misle da će Streep biti nominirna za Zlatni globus i Emmy za njezinu ulogu ožalošćene majke Mary Louise. Kravitz je također osvojila pohvale od strane gledatelja zbog svoje snažne izvedbe i emocionalno nabijene priče u, kako saznajemo, finalnoj sezoni serije.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh