Žuta haljina i najmanja torbica na svijetu: Tina Kunakey na otvaranju restorana Jacquemus

25.09.2019.

Kako je prošlo otvaranje pariškog restorana?

Jučer navečer u Parizu dogodilo se dugoočekivano otvaranje restorana Oursin – drugog poslovnog poduhvata modnog dizajnera Simona Portea Jacquemusa, osnivača modnog branda Jacquemus. Među gostima događaja bili su prijatelji dizajnera, među kojima je bila i supruga francuskog glumca Vincenta Cassela i manekenka Tina Kunakey.

 

22-godišnja ljepotica pojavila se na zabavi u haljini Jacquemus pastelne boje. Modni odabir je upotpunila malom torbom boje lavande iste marke, sandalama s tankim remenčićima i sićušnom torbicom-narukvicom na ruci. Čini se da mikro-torbice ipak neće tako brzo pasti u zaborav, nego ćemo ih viđati i u nadolazećim sezonama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on Sep 24, 2019 at 9:07am PDT

Prisjetimo se, ovaj je restoran drugi po redu za dizajnera, prvi se nalazi u galeriji Lafayette i naziva se Citron. Oba dva mjesta su zanimljive lokacije za staviti na travel-list, kada se sljedeći put zaputite u glavni grad Francuske.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

  Sve Jacquemusove muze

Nakon Gigi i Belle Hadid te vlastite bake, slavni kreator inspiraciju je pronašao u španjolskoj glumici Ursuli Corbero koja je svjetsku slavu stekla glumeći Tokyo u seriji La Casa De Papel

Najveća zvijezda Jacquemusovog Instagrama je... njegova baka!

Baka Liline dostojna je zamjena za Bellu i Emily

10 bijelih košulja koje ćete nositi cijelo vrijeme

Najljepše bijele košulje s high end i high street potpisima

▲ Povratak na vrh