10 francuskih beauty proizvoda koje želite probati

06.12.2018.

Male tajne francuskih ljepotica

Ukoliko vas put dovede u Francusku iskoristite priliku za  kupiti neke od omiljenih francuskih beauty proizvoda poznatih dama. Neke od njih možete kupiti i u našim parfumerijam, dok se drugi prodaju samo u francuskim apotekama.

Leirac Paris Dioti Gel Anti-Puffiness Eye Gel odlično uklanja podočnjake. Vichy Pureté Thermale One Step Cleanser je ultra lagana pjenica za čišćenje lica
Homéoplasmine Ointment je nježna krema iz apoteke koja se koristi za kožu na laktovima, kutikulu i slično.
Embryolisse Concentrated Lait-Crème hidrira i obnavlja sjaj umornoj koži. La Biafine je nastala kao medicinska krema za opekline i napukline koja dubinski vlaži kožu.
Sanoflore Gelée Magnifica je gel bez sapuna koji čisti kožu, a obožavaju ga modeli i zvijezde.
A313 Vitamin A Pommade je krema krcata vitaminom A , a potrebna je vrlo mala količina ovog preparata da vratite život umornoj koži. Nuxe Après-Soleil Lait Fraicheur Apres Soleil Visage Et Corps je jedan od omiljenih francuskih proizvoda koji služi za izjednačavanje i održavanje boje osunčane kože. A-Derma Epitheliale A.H Repairing Cream liječi i popravlja crvenilo i ožiljke,dok Sanoflore Véritable Eau Florale de Rose Ancienne Bio je maglica s mirisom ruže koja osvježava kožu.

Piše: V.S.
Foto:product shots/Instagram/@jeannedamas

Pročitajte i...

Shopping vodič: sako edicija

Blejzeri koji pašu na sve jesenske kombinacije

10 najgorih beauty savjeta ikad!

Ove savjete nikad nemojte poslušati

Ovaj domaći beauty brend svoje proizvode temelji na najpopularnijem jutarnjem napitku

Porazgovarali smo s osnivačima brenda Gesha, Mirelom Ilenić i Markom Brajkovićem, o koristima sastojaka kave u izradi preparativne kozmetike

Koliki je zapravo rok trajanja šminke?

Kladimo se da ste svoju maskaru trebali već odavno zamijeniti....

Alexa Chung otkrila svoju beauty rutinu

Ako ste sinoć zaboravili skinuti maskaru, ne uzrujavajte se: i slavna fashionistica ponekad zaspe s full make-upom. To je znak da je tulum bio sjajan!

▲ Povratak na vrh