10 korektora za područje oko očiju koje se isplati isprobati

08.02.2019.

Tragovi umora nestaju u sekundi

Korektor je gotovo uvijek početak svake dnevne beauty rutine i dobar korektor bitan je za sve ostale proizvode koje ćete nakon njega nanijeti na lice, stoga je bitno pronaći onaj pravi.

Bitno je odabrati korektor koji odgovara vašoj boji i teksturi kože jer pogrešnim odabirom samo ćete pogoršati situaciju. Korektor žutih podtonova najbolje će prekriti podočnjake koji su ljubičaste boje, narančasti tonoviprekrivaju plave podočnjake, a ružičaste nijanse najbolji su odabir za podočnjake zelenkaste boje.

U nastavku vam donosimo 10 najboljih korektora za područje oko očiju uz koje ćete izgledati svježe i odmorno čak i nakon neprospavane noći!

Piše: A.S.

Foto: product shots / @violette_fr

Pročitajte i...

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

Što je zapravo mineralna šminka?

Prednosti i mane mineralne kozmetike

Što možemo naučiti od supermodela? Da je nakon pada najvažnije ustati sa stilom!

Simbolički gledano, naš je život posljednjih tjedana nalik kultnoj reviji Vivienne Westwood iz 1993..: mi u ulozi Naomi Campbell, a 2020. godina u ulozi onih nestabilnih platformi u kojima se slavna manekenka stropoštala na modnu pistu. I što je još važnije - ustala s osmijehom

Halle Berry otkrila recept home-made maske za lice kojoj duguje savršen ten

A sjajna je vijest da su šanse da sve sastojke već imate u kuhinjskom ormariću velike!

▲ Povratak na vrh