10 maski uz koje ćete se napokon naspavati

22.10.2018.

Vrijeme je za zasluženi odmor!

Bilo da vam je potreban potpuni mrak kako biste zaspali ili vaš posao podrazumijeva hektičan raspored zbog kojeg ste često u avionu ili jednostavno želite pružiti svojim očima poseban tretman i zasluženi odmor, maske za spavanje odličan su dodatak koji će poboljšati vaš san.

Iako mnogi ove maske povezuju s nepotrebnim luksuznom, one mogu biti vrlo korisne kako za vaš san tako i za osjetljivu kožu oko očiju i zapravo mogu spriječiti prerano starenje kože. Kada birate maske za spavanje obratite materijal od kojeg su napravljene, poželjno je da su to nježni materijali poput kašmira i svile, a mi vam donosimo 10 najboljih iz aktualne ponude.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @stylemagazines

Pročitajte i...

Kako pravilno očistiti lice i druga beauty pitanja: napokon odgovori na vječne dileme

Čak i ako ste uvjereni ste da znate baš sve o šminkanju, njezi kose i kože, za svaki slučaj provjerite imate li besprijekorne kozmetičke navike

Kada je vrijeme za botoks i druga anti-age pitanja i odgovori

Vi ste pitali, a mi smo doznali odgovore: kada je vrijeme za prvu anti-age kremu, a kad za prvi botoks, koji tip kože sporije stari i koliko novca treba potrošiti da izgledamo mlađe nego što to pokazuje naša osobna iskaznica

elemis

6 savjeta za zdravu i sjajnu kožu

'Dewy', 'radiant', 'glowing', 'glass', 'illuminating' i 'glossy' pridjevi su kojima se najčešće opisuje najnoviji beauty trend u izgledu kože, svježe poput rose. Kako ga postići?

Novom kampanjom Let's do beautiful Douglas redefinira ljepotu!

U godini u kojoj obilježava 111. godina postojanja, nova LET'S DO BEAUTIFUL kampanja pokazuje ono za što se Douglas danas zalaže kao moderna i otvorena beauty kompanija koja potiče raznolikost i toleranciju.

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

▲ Povratak na vrh