10 nježnih i prozračnih krema za lice sa zaštitnim faktorom

24.02.2019.

Otkrijte 10 proizvoda koji će zaštititi vašu kožu i poslužiti kao odlična podloga za šminku

Iako se svi veselimo sunčanim i toplim danima i jedva čekamo da sve kapute i veste spremimo duboko u ormar, isto tako nas to podsjeća da stiže i vrijeme zaštite od sunca i borbe s kremama koje su premasne i mijenjaju cijelu rutinu njege kože i šminkanja.

Ili barem tako mislimo jer još uvijek nismo otkrili da kreme koje nas štite od sunca više nisu ono što su bile prije desetak godina, štoviše danas su razvijene formule koje su toliko nježne i prozračne da nećete ni osjetiti promjenu. Za vas smo izdvojili 10 najboljih krema za lice sa zaštitnim faktorom koje su nježne, lagane i poslužit će kao odlična podloga za šminku i čak će pomoći da tekući puder izgleda ujednačenije!

Piše: A.S.

Foto: product shots / @elizabetharden

Pročitajte i...

7 tajni dobrog stila (koje ništa ne koštaju)

Kako izgledati bolje u onome što već imamo?

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Pripremite kožu za sunce s dva nova proizvoda koji je štite, njeguju i - štede vaše vrijeme

Olival Professional predstavlja dva nova SPF proizvoda koja možete koristiti svih 365 dana u godini

foreo

Ove godine za Majčin dan svojoj mami poklonite dar – vremena

Premda ne možemo vratiti vrijeme i reći svojim majkama da idu mirno na spavanje jer će sve biti ok, ovim poklonima možemo poništiti učinak besanih noći i dana ispunjenih brigom

eucerin

Eucerin AtopiControl pruža učinkovitu njegu od prvog dana

Koža je naš najveći organ i najuočljiviji pokazatelj zdravlja. Stanje naše kože utječe na naše mišljenje o sebi i na dojam drugih ljudi o nama. Zato problemi s kožom osim fizičkih simptoma često izazivaju i psihičke simptome, a roditeljima je posebno teško kada njihovo dijete pokazuje simptome istog stanja kože.

Nova formula Lancôme kreme za područje oko očiju štiti od onečišćenja i posvjetljuje tamne krugove

U današnjem svijetu kada je nošenje maske postalo neizbježan dio naše svakodnevne rutine, kao vidljivi dio lica, naše oči dolaze do posebnog izražaja. Dio lica koji iskazuje našu snagu i emocije, također je nježan i osjetljiv.

▲ Povratak na vrh