10 pastelnih nijansi lakova za nokte koje nosimo ovog proljeća

08.04.2018.

Pastelni su se tonovi ove sezone uvukli u naše ormare, ali i beauty rutinu

Pastelne tonove ove sezone nosimo na odjeći, ali i na licu i noktima. Nose se pastelna odijela u svim bojama, žuta sjenila za oči, a kad su lakovi za nokte u pitanju ne možete pogriješiti. Odaberite jednu snažnu nijansu ili se pak poigrajte kombinacijama boja i uzoraka na manikuri.

Divne nijanse lakova za nokte u pastelnim bojama ove sezone imaju veliki beauty brendovi kao što su Chanel, lancome, YSL, L’Oreal i brojni drugi, a mi smo iz njihove ponude izdvojili 10 divnih nijansi za ovo proljeće. Otkrijte ih u galeriji:

Piše: N.B.
Foto: @paintboxnails

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

▲ Povratak na vrh