10 proizvoda koji će dati teksturu tankoj kosi

02.12.2018.

Otkrijte kako postići voluminozne valove čak i s tankom kosom

Iako tanka kosa može izgledati sjajno i njegovano i izvanredno u ravnim varijantama, svi koji imaju ili su radili s tankom kosom znaju koliko je pothvat postići bilo kakve valovite ili kovrčave frizure s volumenom koje će preživjeti cijeli dan.

Izuzetno je bitno pronaći proizvod koji će učvrstiti vašu kosu bez da je isušuje i otežava, a najbolji izbor su sprejevi za teksturu koji će dati potrebno učvršćivanje, volumen i apsorbirati ulja iz kose bez da je isuše.

U galeriji vam donosimo 10 najboljih sprejeva za teksturu.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @oribe

Pročitajte i...

Što možemo naučiti od supermodela? Da je nakon pada najvažnije ustati sa stilom!

Simbolički gledano, naš je život posljednjih mjeseci nalik kultnoj reviji Vivienne Westwood iz 1993..: mi u ulozi Naomi Campbell, a protekla godina u ulozi onih nestabilnih platformi u kojima se slavna manekenka stropoštala na modnu pistu. I što je još važnije - ustala s osmijehom

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

grey blending

Seksi sijede: Hoćete li prihvatiti trend 'gray blendinga'?

Sav potencijal srebrnog sjaja sijedih vlasi

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

▲ Povratak na vrh