14 odličnih anti-age dnevnih krema sa zaštitnim faktorom

10.05.2019.

Formule koje će zrelu kožu zaštititi od sunca i vanjskih utjecaja

Stručnjaci nas svakodnevno upozoravaju na važnost korištenja zaštite od sunca na našim licima, ali čini se da nikako da napokon naučimo da zaštitni faktor moramo koristiti svakodnevno bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike, ali naravno s dolaskom toplijih dana zaštitni faktor je imperativ, posebice kada je u pitanju zrela koža.

Kod zrele kože funkcija zaštitnog sloja kože sve više slabi, koža na taj način postaje manje elastična i vlažna, sklonija je isušivanju i hiperpigmentaciji, osjetljivija je na UV zračenje i vanjske utjecaje, a samim time se i puno teže obnavlja, stoga je izuzetno bitno da je zaštitite od vanjskih utjecaja.

Srećom naši omiljeni brendovi njege kože kao što su Avene, Biotherm, Neutrogena, Elizabeth Arden, Shiseido i brojni drugi pripremili su odlične anti-age dnevne kreme sa visokim zaštitnim faktorom koji će vašu kožu zaštititi od vanjskih utjecaja, vratiti joj sjaj i elastičnost, otkrijte ih u galeriji.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @elizabetharden

Pročitajte i...

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Što možemo naučiti od supermodela? Da je nakon pada najvažnije ustati sa stilom!

Simbolički gledano, naš je život posljednjih mjeseci nalik kultnoj reviji Vivienne Westwood iz 1993..: mi u ulozi Naomi Campbell, a protekla godina u ulozi onih nestabilnih platformi u kojima se slavna manekenka stropoštala na modnu pistu. I što je još važnije - ustala s osmijehom

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

▲ Povratak na vrh