15 ljubičastih šampona koje će vaša plava kosa obožavati

15.02.2019.

Održavanje nove boje nikada nije bilo jednostavnije

U posljednje vrijeme viđamo sve više poznatih osoba platinasto plave kose i naravno to nas inspirira da krenemo razmišljati o promjeni, a svi vrlo dobro znamo koliko vremena i truda je potrebno za održavanje plave boje postojanom. Srećom postoji jedan proizvod koji će spasiti vašu novu boju kose i održati je postojanom, a to je ljubičasti šampon.

Bilo bi idealno da odaberete šampon bez sulfata koji štiti vašu kosu od sunca i kamenca u vodi, a mi vam u nastavku donosimo 15 odličnih ljubičastih šampona s kojima ne možete pogriješiti.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @oribe

Pročitajte i...

Što možemo naučiti od supermodela? Da je nakon pada najvažnije ustati sa stilom!

Simbolički gledano, naš je život posljednjih mjeseci nalik kultnoj reviji Vivienne Westwood iz 1993..: mi u ulozi Naomi Campbell, a protekla godina u ulozi onih nestabilnih platformi u kojima se slavna manekenka stropoštala na modnu pistu. I što je još važnije - ustala s osmijehom

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

grey blending

Seksi sijede: Hoćete li prihvatiti trend 'gray blendinga'?

Sav potencijal srebrnog sjaja sijedih vlasi

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

▲ Povratak na vrh